Gürcistan Başkonsolosu Çarşamba’da

Gürcistan Başkonsolosu Çarşamba’da
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze ve Başkonsolos Yardımcısı Qushitasvili Çarşamba'da bir dizi ziyaret gerçekleşti.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze ve Başkonsolos Yardımcısı Qushitasvili,  Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve  Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz'ı makamlarında ziyaret etti.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze ve Başkonsolos Yardımcısı Qushitasvili, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet yılmaz'ı makamında ziyaret ederek hediye takdimi gerçekleşti. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Qushitashvili ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ahmet Yılmaz, Ayvacık Legend Hotelde kahvaltı sonrası Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) geçerek Ahmet Yılmaz'ın makamında birbirlerine hediye takdim ettiler. Başkonsolosu Gela Japaridze, Gürcistan'ın önemli simgelerinden biri olan  gümüş işlemeli George kılıcını Oda Başkanı Ahmet Yılmaz'a takdim ederken, Başkan Ahmet Yılmaz'da Japaridze'e plaket hediye etti.
 

 Aynı zamanda bir Gürcistan vatandaşı olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Yılmaz, ziyaret vesilesiyle yakın tarihte gerçekleşecek olan seçim için seçmen kağıdını da kendisine getirdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber