GURBETÇİLERE SAĞLIK HİZMETİ

GURBETÇİLERE SAĞLIK HİZMETİ
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, yurt dışından tatil için Samsun'a gelen gurbetçilere kaliteli bir sağlık hizmeti sunduklarını belirtti.

Armutlu yaptığı açıklamada, "Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak; muayeneler, cerrahi girişimler, ileri tetkikler ve alanında deneyimli uzman doktorlarımız tarafından verilecek kaliteli hizmetlerle sağlıklı bir yaşam için siz gurbetçilerimizin her zaman yanındayız" dedi. 
Sağlık alanında gurbetçilerin tercihinin son dönemlerde Türkiye olduğuna dikkat çeken Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Yurt dışında çalışan gurbetçilerimizin, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin daha uygun olduğu için izin dönemlerinde özellikle yaz aylarında memleketlerinde tedavilerini yaptırmayı tercih ettiklerini görmekteyiz. İkili anlaşmalar gereği SGK’dan alınan sağlık belgesi ile de Türkiye’nin her tarafında tedavi imkanı sağlanıyor. Özellikte son 10 yıl içinde hükümetimiz tarafından uygulanan sağlık politikaları ile birlikte gurbetçi vatandaşlarımız da ülkemizde gerek kendi sosyal güvenceleri ile gerekse yurt dışı sigortalarından yararlanarak anlaşma kapsamında hastanemizden istediği sağlık hizmetinden yararlanabiliyorlar. ‘Sağlıklı bir yaşam için yanınızdayız” sloganını kendine ilke edinen Büyük Anadolu Hastaneleri sağlıkta 1997 yılından itibaren özel sağlık hizmetleri açısından Samsun’un ilk özel hastanesi olma özeliğini taşımaktadır. Hastanemizde uygulanan son teknolojik cerrahi işlemler ile hastalarımız aynı gün taburcu olmakta evlerine çok memnun olarak dönmekteler. Bununla ilgili olarak da hastanemize başvuran, muayene ve ameliyat olan kişilerden de çok olumlu tepkiler almaktayız. Bu anlamda 7 gün 24 saat sağlık hizmeti veren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri gurbetçi kardeşlerimizin ameliyat, yoğun bakım hizmetleri gibi birçok alanda yanlarında olduğumuzu belirtmek ister, tüm gurbetçilerimize sağlıklı günler dileriz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel