GÜR, ÇARŞAMBA’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday adayı ve adaylığına kesin bakıldığı iddia edilen Ender Gür, bugün Çarşamba Rıdvan Paşa Camisinde kıldığı Cuma namazı sonrası ilçe de bir dizi ziyaretlerde bulundu

1.jpg
Çarşamba AK Parti Belediye Başkan Adaylığına kesin bakıldığı iddia edilen AK Parti Çarşamba Belediye başkan aday adayı Ender Gür, bu gün geldiği Rıdvan Paşa Camisinde Cuma namazı sonrası yoğun ilgi ile karşılaştı. Namaz sonrası vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul eden Başkan Gür, gazetemize özel kısa açıklamasında, henüz aday adayı olduğunu onay ve tebligattan sonra aday olduğunu öğreneceğini ancak gösterilen ilgi ve alaka ile tebrikler nedeni ile memnuniyetini dile getiren Gür, ‘Tarafımıza hangi arkadaşımızın aday olacağına dair bir tebliğ yapılmadı. Resmi tebliğ yapıldığından sonra daha net konuşuruz’ dedi.
2.jpg
Cuma namazı sonrası Çarşamba Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Gür’ü Çarşamba Kooperatif Başkanı Selahattin Akkuş karşıladı. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Selahattin Akkuş, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ender Gür ise; İsmimiz resmi olarak açıklandığı an programımızı yapıp çalışmalarımıza başlayacağız diyerek teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf sonrası sona erdi.
3.jpg
Bu arada edinilen bilgilere göre; bugün öğlenden sonra AK Parti Samsun İl Teşkilatı tarafından basına gerekli bilgilerin verileceği ve Pazar günü de öğlenden sonra saat 14.00 da Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda Aday tanıtım toplantısının yapılacağı öğrenildi.
4.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset