Gündoğdu, "Çok görev aldım ama kimsenin adamı olmadım!"

Gündoğdu, "Çok görev aldım ama kimsenin adamı olmadım!"
Baro seçimlerinde yönetim kuruluna aday olduğunu açıklamasının ardından başka bir adayın çalışmalarına gönderme yaparak, "Diğer aday olan Arkadaşımızın dili sürçmüş olmalı.

Arabulucu Avukat Muharrem Gündoğdu bu hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Baro seçimlerinde yönetim kuruluna aday olduğunu açıklamasının ardından başka bir adayın çalışmalarına gönderme yaparak, "Diğer aday olan Arkadaşımızın dili sürçmüş olmalı. Çarşamba'nın ortak adayı değil birilerinin adamı olarak yönetim kuruluna aday olmuştur" diyerek tepki gösterdi.

Samsun'da bu hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Samsun Baro Başkanlığı Yönetim Kurulu adaylığını açıklayan Çarşambalı Arabulucu Avukat Muharrem Gündoğdu, sosyal medya ve yerel medyada ki adaylık açıklaması sonrasında büyük destek alırken, bir başka Çarşamba Avukatının daha Baro Yönetimine aday olduğu öğrenildi. Baro yönetimine adaylığını açıklamadan sosyal paylaşım hesabından bu adayın çalışmalarında kullandığı söylemlere tepki gösteren Gündoğdu sosyal paylaşım hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

 

'Birilerinin adamı olarak yönetim kuruluna aday'

 

Arabulucu Avukat Muharrem Gündoğdu son yaptığı açıklamasında şunları açıkladı:  "Baro yönetim kuruluna Çarşamba'dan aday olan bir arkadaşımız; kendisinin Çarşamba'nın ortak adayı olduğunu beyan etmektedir. Sevgili arkadaşımızın dili sürçmüş olmalı. Sayın arkadaşımız, Çarşamba'nın ortak adayı değil birilerinin adamı olarak yönetim kuruluna aday olmuştur. Kendilerine başarılar(!) diliyorum." diyerek şöyle devam etti.

 

'Çok yerde görev aldım ama kimsenin adamı olmadım'

Samsun Baro Yönetim Kurulu Adayı Arabulucu Avukat Muharrem Gündoğdu, "Şahsım olarak pek çok sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Ama hiç kimsenin adamı olmadım. Bundan sonra da bu böyle devam edecektir. Biz objektif kriterlere göre hep doğru olanın yanında olduk. Saygılarımla." ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel