Günde 4 bin hastaya şifa dağıtıyor

Günde 4 bin hastaya şifa dağıtıyor
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, hastane olarak günde 4 bin hastayı ağırladıklarını söyledi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında bilgi veren Doç. Dr. Fatih Özkan, “Hastanemize sadece ilimizden değil, Ordu, Giresun, Trabzon, Amasya ve Tokat gibi çevre illerden gelen hastalar da oluyor. Özellikle içinde bulunduğumu Orta Karadeniz Bölgesi'nden çok sayıda vatandaş, hastalıklarına şifa bulmak için hastanemize akın ediyor" dedi.

Hastanelerinde hiçbir eksiklerinin olmadığını belirten Özkan, "Tüm doktor arkadaşlarımız üzerine düşen görevleri uzmanlık alanları doğrultusunda titizlik içerisinde gerçekleştiriyor. Her hastamıza gereken önemi ve saygıyı gösteriyoruz. Hastane olarak daha çok sayıda vatandaşımıza hizmet etme hedefine ulaştığımızı söyleyebilirim. Başhekimi olduğum Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde günde 4 bin hastayı ağırlıyoruz. Bunlardan sadece 500 ila 600 civarında hastamız acil serviste tedavi gören hastalarımızdır. Geri kalan 3 binin üzerinde hastamız genelde polikliniklere gelerek şifa bulmaya çalışıyor. Biz de hastane yönetimi ve çalışanları olarak üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Hastanemizde şu an 700 yatak kapasitemiz mevcut. Bu da önemli bir rakam. Tabii normal hastaların yanında bir de asayiş olaylarından dolayı hastanemize gelenler var. Bıçaklama, gasp, kavga ve trafik kazası gibi olaylar neticesinde yaralanan yüzlerce vatandaş da hastanemize gelerek tedavi altına alınıyor. Ancak bunların sayısı normal hastalarla kıyaslandığında yüzde 5 oranlarında yer alır” diye konuştu.

arastirmasifa11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir