Gümüş gidiyor mu?

Gümüş gidiyor mu?
Genel Başkanlığını Sezgin Gümüş'ün yaptığı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'na (SAMKON) bağlı federasyonların kazan kaldırdığı ve Federasyon başkanlarının Sezgin Gümüş'ü başkanlıktan düşürmek için çalışma içerisine girdikleri ileri sürülüyor

Genel Başkanlığını Sezgin Gümüş'ün yaptığı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'na (SAMKON) bağlı federasyonların kazan kaldırdığı ve Federasyon başkanlarının Sezgin Gümüş'ü başkanlıktan düşürmek için çalışma içerisine girdikleri ileri sürülüyor. 

SAMKON kaynıyor!

SAMKON'a bağlı federasyonların başkan Sezgin Gümüş'e bayrak açtıkları öne sürülüyor. Son günlerde bazı üye federasyonların, tüm Samsunlu federasyonların üst çatışı olarak kurulan SAMKON ile ilişkileri askıya aldıkları belirtiliyor. Bu bağlamda, SAMKON’a üye olan Havza, Yakakent, Alaçam, Bafra ve birkaç Federasyon başkan ve yöneticilerinin SAMKON’la mevcut ilişkileri dondurduğu iddia edildi.

Gümüş gönderiliyor mu?

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ün oturduğu makamı kendi çıkarları doğrultusunda kullandığı ve kendisine bağlı federasyonların talep ve isteklerine tepkisiz kaldığı için SAMKON'un dağılma aşamasına geldiği bilgilerine ulaşılırken, SAMKON'a bağlı federasyonların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerinin ardından  daha radikal kararların alınarak Gümüş’ün gönderilmesi için her türlü kanuni yolların aranacağı iddia ediliyor. 

Kaya Aşçı uzaklaştırılmıştı!

Bilindiği gibi SAMKON’da  2017 yılında Samsunluların en üst hemşehri konfederasyonu olan SAMKON’un Onursal Başkanı Kaya Aşçı’nın mevcut başkan Sezgin Gümüş’e karşı liste çıkarmış ve açıkça desteklemişti. Ancak seçimi kazanan Sezgin Gümüş yönetimi de karşı atak yaparak Kaya Aşçı’yı SAMKON Onursal Başkanlığından almıştı. İstanbul seçimlerinin ardından SAMKON'un uzun süre Samsun'un gündeminde yer alacağı öne sürülüyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir