Gülören’de vatandaşların sorunları konuşuldu

Gülören’de vatandaşların sorunları konuşuldu
Çarşamba İlçesi’ne bağlı Gülören Mahallesi’nde vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirildi

Gülören  Mahallesinde Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulunun konferans salonunda gerçekleştirilen “Vatandaşla Buluşma” toplantısına Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney başkanlık ederken, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çarşamba Belediye Başkanlığı, SASKİ Genel Müdürlüğü, Kurum Amirleri, YEDAŞ ve Telekom müdürleri,6 mahalle  muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Gülören,Karakaya,Eğridere,Aşağı musalla,Konukluk,Köroğlu,Bezirgan mahallelerinde ki vatandaşların katılımlarıyla yapılan programda Kaymakam Mustafa Güney  Başkanlığında, muhtarlar ve vatandaşların yol,su,elektrik,köprü,doğal hayatın korunması gibi problemler görüşüldü.

Kaymakamımız Mustafa Güney  yaptığı konuşmada, dördüncüsünün tertip edildiği toplantı da vatandaşların probleminin yerinde tespit edilerek çözümlenmesine yardımcı olmayı hedeflediklerini, ve tüm kamu personelinin vatandaşın sıkıntılarının çözümünde    elinden gelen tüm gayreti ortaya koyduğunu belirtti.

Kaymakam Güney, “Bu toplantıların birbirimizi anlama bir ve beraber olmamıza katkı verecek süreçlere imkan tanıyacağız.” diyerek kendilerine düşeninde çalışmak ve vatandaşın problemin sorunun bir an önce çözmek olduğunu ve bunun için burada bulunulduğunu  ifade etti.

Kaymakam Mustafa Güney, katılımcılara teşekkür ederek tüm kamu personelinin kapılarının ardına kadar vatandaşa açık olduğunu ve problemlerin çözümünü birlikte katkı vererek daha Güzel bir Çarşamba  oluşturulmasının gayreti içinde olacaklarını  ifade ederek toplantıyı nihayetlendirdi.

HABER: Nuri ŞEKER

guloren’de-vatandaslarin-sorunlari-konusuldu2-(2).jpgguloren’de-vatandaslarin-sorunlari-konusuldu2-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber