Gülören'de, "Öğrenen Lider Öğretmen eğitimi"

Gülören'de, "Öğrenen Lider Öğretmen eğitimi"
Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Çarşamba Gülören Osman Yeniay Yatılı Böge Ortaokulu ve Gülören İlkokulu’nda  görev yapan öğretmenler, Öğrenen Lider Öğretmen eğitiminden faydala

13-14 Mayıs 2017 tarihinde iki gün bayunca Çarşamya’ 30 km uzaklıktaki Gülören Köyü’nde bulunan Yatılı Bölge Ortaokulunda, ÖRAV tarafından Türkiye’nin çeşitli illerinden gönderilen dört eğitmen tarafından gerçekleştirldi. Gerçekleşen Öğrenen Lider Öğretmen eğitimlerine 20 ilk ve orta okul öğretmeni katıldı. Eğitim başlıklarının iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme olarak belirlendiği eğitimler, öğretmenlerin kişisel ve mesleki .gelişimlerine katkıda bulundu.

100_3008.jpg

 

Ayrıca 14 Mayıs’ın anneler günü olması dolayısıyla ders arasında bayan öğretmen ve eğitimcilerin anneler günü o güne özel pasta kesilerek kutlandı.

img_9764.jpg

Eğitime katılarak yüz yüze eğitimlerini  tamamlayan tüm öğretmenlere, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından yaşam boyu devam eden kişisel gelişimi desteklemek ve Türkiye çapında bütün öğretmenlerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanan eKampüs’e katılım imkanı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim