Güler’den Çarşambalı Oda başkan ve yöneticilerine ziyaret

Güler’den Çarşambalı Oda başkan ve yöneticilerine ziyaret
Samsun Bakkallar Birliği Oda Başkanı Eyüp Güler, Başkan adaylığını açıkladığı Samsun Esnaf Odaları Birliği seçimi için Çarşamba'lı hemşerilerini iş yerlerinde ziyaret ederek destek istedi.

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığını açıkladıktan sonra hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Samsun Bakkallar Birliği Oda Başkanı Eyüp Güler, memleketi Çarşamba'da Oda başkanları ve yöneticilerini iş yerlerinde ziyaret etti. İlçede ki Oda başkan ve yöneticilerini birer birer iş yerlerinde ziyaret etti.

İlçeye gelişinde ilk olarak Berberler Odası Başkanı mit Taşan, Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz, Demirciler Odası Başkanı Kerim Çakır, Şoförler Odası başkanı Musa Bala ve yöneticilerini iş yerlerinde ziyaret ederek açık destekleri nedeni ile teşekkür etti. Başkan adayı Eyüp Güler, Esnaf Odaları Birliğine aday olduğunu belirterek "Memleketim Çarşambalılardan büyük destek olduğunu görmek beni daha da çok sevindirmiş ve aynı zamanda da heyecanlandırmıştır. Bu nokta da desteğinizden kuşkum olmadığı gibi tüm ilçe oda başkan ve yöneticilerimizle bir araya gelerek gelecek için düşüncelerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Sizlerinde iş yerlerinde ki durumlarını görmek ve gelecekte yapacaklarımızı anlatmak ve aynı zamanda da sohbet etmek amacı ile buradayım. Sizlere gösterdiğiniz ilgi ve destekleriniz nedeni ile teşekkür ederim dedi.

Ziyaretler kapsamında Haber Expres Gazetesi çalışanlarını da ziyaret ederek başarılı çalışmalar dileklerini ileten Başkan Güler, yerel basın bizim en büyük desteğimiz, sesimizdir. Bizler yerel basını önemsiyoruz. O nedenle yerel basında ki arkadaşların çalışma ortamlarını görmek ve çalışmaları için teşekkürlerimizi sunmak üzere geldik. Sizlere mesleğinizde başarılar dilerim diyerek gazetemizde Görsel Servis, İnternet sayfa editörümüz ve diğer personellerimizi ziyaret ederek bir süre sohbet ettikten sonra gazetemizden ayrıldı.

(1).jpg

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber