Güler, yeniden aday!

Güler, yeniden aday!
Güler, yeniden aday!

Hafta sonu Ordu’da bir otelde gerçekleştirilen bu yıl ki Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısına, Samsun ve ilçe Oda başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Göreve geldiklerinden bu güne kadar yapılan icraatların gündeme geldiği toplantıda yeni hizmete açılan bina yapımı da görüşüldü.

Toplantı da odaların sıkıntı ve çözümleri noktasında Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) un üzerine düşeni her zaman yaptığını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğini dile getiren Başkan H. Eyüp Güler, yüksek katılımlı Başkanlar Kurulu toplantısında ilçe Oda Başkanlarının da taleplerini dinledi ve çözüm yolları konuları masaya yatırıldı.

Toplantının neşeli ve koordineli geçtiği sıralarda İlçe Oda Başkanlarının Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler’e2018 yılın da gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulda yeniden aday olması için yoğun destek ve taleplerin gelişmesi üzerine Başkan Güler, 2018 yılında gerçekleştirilecek genel kurul seçimlerinde siz Oda Başkanlarımın desteği ve isteği oldukça, neden aday olmayayım. Siz istedikten sonra yeni dönemde de yeniden adayım dedi.  Konuşmasının ardından alkışlarla karşılanan adaylık açıklamasının ardından toplantı sona erdi.

HABER : Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber