Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Güle Güle Türkoğlu, Hoş Geldin Aktürk

Güle Güle Türkoğlu, Hoş Geldin Aktürk

Sürpriz istifa...

Aslına bakarsanız hiç mi hiç beklemiyordum. Bu memleket öylesine enteresan ve öylesine çekilmez ki!. Şaşırmamak elde değil.

Geçen hafta Samsun' da bir dizi ziyaretlerde bulunurken, konu nereden geldi bilmem ama, YEPAŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Sayın Nurettin Türkoğlu'na geldi çattı.

Konuştuğum kişilerin anlattıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Sayın Türkoğlu'n dan bir reklam alabilmek için yapmadıklarını bırakmamışlar. Bazı namus duygusunu yitirmiş adam kisvesine bürünmüş cahil cühelalar. Kendi kurdukları oyunla ve tezgahta Türkoğlu'nu köşeye sıkıştırmak için akla gelmeyen şeytanlıkları hayata geçirmişler. Daha başka neler neler...

Aslına bakarsanız Sayın Türkoğlu için şahsım da tanımadan önce çok ağır eleştirilerde bulunmuştum.

Ancak birilerinin ısrarı ile gidip bizzat makamında kendisini ziyaret ettikten sonra, onun başarılarının ardında ki gerçekleri ve kişiliğini de görme fırsatım oldu.

Bu tip çalışkan kişileri özellikle aklının içinde fitne, fesat ve kirli işler olanlar anlayamaz. Anlamazlar.

Her neyse Sayın Nurettin Türkoğlu YEPAŞ Müdürlüğünden istifa etti. Veya birilerinin deyimi ile istifa etmedi gönderildi. Kına yakın...

Asıl ben şimdi yeni gelen Sayın Rıdvan Aktürk' ü düşünüyorum. Yarın önce çiçekler gelmeye başlar.

Hatta gelmiştir bile çoğu Şeytani kişiliklerin...

İkinci perde istekler yola dizilir kervan misali. Olmadı mı? Görün ne çoraplar örülecek Sayın Aktürk hakkında. Şimdiden söylüyorum.

Akla kara, kirli ile temizler karışacak birbirine. İnancım o ki Sayın Aktürk, Sayın Nurettin Türkoğlu'nun bırakacağı mirasa iyi sahip çıkıp, onun çalışma ve kartviziti ile bıraktığı bloknot'unda ki notlarını iyi irdeler.

Aksi takdirde Sayın Aktürk, Sayın Türkoğlu kadar bile direnemez ve tezden bırakıp kaçar misali gitmek zorunda kalır.

Sayın Rıdvan Aktürk... Size çağrım:

Dost, düşman, kirli- temiz- fitne-fesatları çok iyi tanıma ve not etmenizdir.  Aksi takdirde sizi de sırça köşkün dokunulmaz adamı ve aklınıza gelmeyecek ithamlarla yemeye hazır bir canavarlar ordusu Samsun' da bekliyor. Diğer illeri bırakın Samsun'u idare ettiğiniz gün diğer iller çocuk oyuncağı gelecektir size. Göreceksiniz. Uyarıyorum. Siz dik durun...

Ve elbette ki sevgili eski Genel Müdür Nurettin Türkoğlu...

Bence kaliteli kumaşını gösterdi.  Kalitesi ile geldiği gibi çalıştı, didindi, maaşını aldığı kurumu en tepede bıraktı. Bence Türkoğlu istifa ettiyse de, etmediyse de... Uzun vadede göreceksiniz...

Kaybeden Samsun oldu. YEPAŞ'ın sanırım bir an ışığı söndü. İnşallah kısa sürede ışık daha güçlü ve daha aydınlatıcı olarak devam eder.

Yolu her iki Müdüründe açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi