GSB Müsteşar Yardımcısı Özden Ayvacık'ta

GSB Müsteşar Yardımcısı Özden Ayvacıkta
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, geldiği Samsun' da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduktan sonra Ankara'ya döndü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitingi ve aynı zamanda Samsun ve İlçelerinde yapılacak proje ve yatırımlar için bazı ilçeleri gezen AK Parti  Milletvekili Adayı, Gençlik ve Spor Başkanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Ayvacık' ta bir dizi inceleme ve bilgi alış verişinde bulundu.

Ayvacık İlçesinde Belediye Başkanı Mustafa Belur ile ilçede yapılması düşünülen proje yerlerini ve yatırımları görüşen Kamuran Özden ilçede proje alanlarını gezerek bir bir inceledi. Belediye başkanı Mustafa Belur ile yaptığı görüşme de samimi ve sevecen tavırları ile bölgemize büyük yatırımların yapılmaya devam edeceğini belirten Müsteşar yardımcısı Kamuran Özden başkan Belur'dan projeleri ve projelerin yapılacağı bölgeleri bir bir gezerek bilgi aldı. Yerinde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Başkanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Genel Müdür Dursun Türk, Samsun İl Müdürü Güven Özyurt ile Ayvacıkta yapımı planlanan Su sporları ve Gençlik Merkezlerinin yer inceleme ziyaretinde yatırımların görüş alışverişinde bulunduk açıklaması yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur, İnanıyorum ki Bakanımız ve Müsteşar Yardımcımız Kamuran Özden ve ekibi ile Ayvacık İlçesine spor kompleksleri ve diğer yatırımları ile kısa sürede büyük bir atak yapacağız. Bu sayede ilçemize hem doğa ve su turizmi ile hem de bunun yanın da spor tesisleri ile kısa sürede adından sık söz ettirecek konuma gelecektir ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın Ordu mitingi nedeni ile hafta sonu Samsun' a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Ayvacık ziyareti ve incelemeleri hakkında yaptığımız görüşme de  Ayvacık, Çarşamba ve Terme başta olmak üzere Samsun ve tüm İlçelerimize inşallah kısa sürede çok proje ve hizmetler, yatırımlar yapacağız. Kısa sürede bu çalışmalarımızın alt yapılarını oluşturuyoruz. İnanıyorum ki bunu başararak bölge halkımızın beklentilerine ve onların isteklerine cevap vereceğiz dedi.

stjuyu.jpg

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber