İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

GRUBUMUZDA SON HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

GRUBUMUZDA SON HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

Takımımızın Bay olarak dinlenerek değerlendirdiği bu haftada, hoca değişikliğe bizim için önemli bir gelişme olarak gündemimizde yer aldı.

                                  Grubumuzda oynan maçları bu hafta bizim açımızdan değerlendirdiğimizde ;Kızılcabölüktakımının ligin dibinden başlattığı önlemez yükselişi devam ediyor.6 maçta 12 puan aldılar toplam puanları 15 ve düşme hattının sınırındalar.

Çarşambasporumuzdeplasmanda ve içerdeki son 2 maçını kazansa ilkyarıyı 15 puanla bitiriyor ve her şeye bakışımız birden değişiyor.

Kızılcabölük 3 puanda iken eminim karamsar bir tablo içinde idi ama bugün bambaşka bir yerde.Onların 3 galibiyet ve 3 beraberlikle ulaştığı yere biz 2 maçta ulaşabiliyoruz.

                                  Buna çok önek verebiliriz Trabzon ki ,ben şampiyon olamayacağını ve iyi futbol oynamadıklarını aylar önce yazdım 1 maç kaybetti Herkesin olaya bakışı değişti, Beşiktaş bile o kadar puan farkına rağmen umutlanır oldu.FB,Konya,Büyükşehir,GS el ovuşturmada.

Samsunsporun tüm iç saha maçlarını izleyen biri olarak  kötü oynayarak, şu anda ummadığı bir yere geldi bu konularda ayrı bir yazı konusu.

Kızılcabölük bu hafta Alanya Kestel’i  deplasmanda 2-0 la geçti onlarda düşme adayı 19 puanları var.

          Bizim üstümüzdeki Siirt ve Hacettepe takımları karşılaştı berabere kaldılar bizim için iyi oldu denilebilir Hacettepe 12  Siirt 14 puanda ikiside muhtemel düşmek için  rakiplerimizden.

                                  Biz dahil bu  dört takım lig bugün bitmiş olsa düşentakımlar.biz 9 en üstteki 15 puanda.

                                  Bu takımların altına almaya çalıştıkları diğer takımlara gelince Darıca 17,Elazığ Karakoçan 18,Alanya Kestel 19 puanda bunlarda muhtemel düşme adayları.

                                  Grubun öyle özelliği var ki şampiyonluğa takım kuranlar kendi sahalarında puanlar veriyorlar bu hafta Iğdır kendi sahasında Aksaray’a yenildi ,İskenderun Darıca’dan 1puanı 90 da kurtardı.

                                  Bay geçtiğimiz hafta bizim için olumlu geçti. Yeşilyurt maçı bizim için çok önemi hayal gibi gelen bir 3 puan bizim her şeye bakışımızı değiştirecek.

                                 Hemen üstümüzdeki Kızlcabölük  Siirt’le oynarken ,Hacettepe şampiyonluk adayı  Iğdır’ı ağırlıyor

                                  Arada inşallah sporcu arkadaşlarımız daha iyi duruma gelmiştir ,yönetimimizde gereken hoca transferini gerçekleştirir de ayrı bir motivasyonla çıkarız maça.

                                  Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi