Gözler Oy Sandığında

Gözler Oy Sandığında
Çarşamba Muhtarlar Derneği olağan genel kurul toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi. yapılarak yeni dernek başkanı seçilmesi için ilçenin tüm mahalle muhtarları oy sandığının başına geçti

Çarşamba Muhtarlar Derneği'nde seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Veysel Oduncu ve Çarşamba ilçesi Gökçeli Mahallesi Muhtarı olan Yusuf Özkan'ın yarıştığı kongrede, oy kullanma işlemi sürüyor.

Çarşamba Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı, dernek binasında gerçekleştirildi. Toplantıda, derneğin gelir-gider hesaplarının okunması ve ibrazı ile diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçime geçildi. İki adayın bulunduğu genel kurulda, mevcut başkan Veysel Oduncu ve Gökçeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan için seçmenler karar verecek. 
gozler-oy-sandiginda-(4).jpg

Seçim öncesi konuşma yapan dernek başkanı Veysel Oduncu, "Hiç bir zaman muhtarlar derneğinde kimseye yan gözle bakmadık. Muhtarlarımızı üzmemek için elimden geleni yaptım. Şimdi yeni bir adayımız var. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Dernek Başkanlığına aday olan diğer bir isim Gökçeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Özkan ise "Bizim buradaki amacımız tüm muhtarlarımızın amacını, isteklerini hep birlik ve beraberlik içerisinde çözebileceği bir dernek olsun istiyoruz. En büyük temennimiz tüm muhtarların birbirlerini tanıyacağı bir dernek olsun istiyoruz. Çoğu muhtarlarımız düğün ve cenazelerde birbirlerini tanıyor. Veysel başkanıma da bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah inşallah bize bu memlekete hizmet etmeyi nasip eder. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

gozler-oy-sandiginda-(1).jpg

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ - Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir