GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN
Gönül & Yaşar Öziç çiftinin kızları Mervecan ile Çarşamba ilçesinin tanınmış isimlerinden Zülfiye & Galip Aslan çiftinin oğlu Eyüp ile ömür boyu mutluluğa evet dediler

Samsun Airport Resort Hotel Havuz Başı'nda çok sayıda bürokrat ve tanınmış isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen  Gönül & Yaşar Öziç çiftinin biricik kızı Mervecan  ve Çarşamba'nın Kuyumcu esnaflarından Zülfiye & Galip Aslan'ın oğlu Eyüp görkemli tören ile dünya evine girdi.

Samsun Airport Resort Hotel Havuz Başı'nda gerçekleşen düğün töreninde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir çiftin nikahını kıydı. Yoğun katılım ile gerçekleşen düğün törenine çok sayıda davetlilerin yer alması düğün gecesine renk kattı. Mervecan ve Eyüp çiftinin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Törende  genç çift  davetlilere bizzat hoş geldiniz diyerek yakından ilgilendiler.

Düğün merasimine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır ceza Mahkemesi Başkanı Kemal  Alver, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Beğen, Bölge Adliye Mahkemesi Hakimi Halit Çetin, Çarşamba Eski Ticaret Borsası Başkanı Mithat Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Çarşamba  Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve ailelerin yakınları ile sevdikleri de katılım  sağlarken genç çiftede bir ömür boyu mutluluk dileyerek tören sona erdi.

Bizde Haber Expres Gazetesi ve Haber Expres Tv ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz...

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

8aafa063-ce40-4dc8-a1ae-3350c85c2f78.jpg7-055.jpg0fbb0790-a39b-41fa-81a4-1f62567eb94a.jpg99-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber