“GÖRMEK İSTEMİYORUZ”

“GÖRMEK İSTEMİYORUZ”
2024 Mart ayının yerel seçimleri yaklaşması ile birlikte vatandaşlar tarafından Belediye başkan adayları merak konusu oldu. Bizde Çarşambalı vatandaşlara Samsun ve Çarşamba için “Başkan adayınız kim?” diye sorduk.

2024 Mart ayının yerel seçimleri yaklaşması ile birlikte vatandaşlar tarafından Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayları ve Çarşamba Belediye Başkan adayları merak konusu oldu. Bizde Çarşambalı vatandaşlara mevcut büyükşehir belediye başkanından memnun musunuz? Sizce kim olmalı? diye sorular yönelttik. Sorular üzerine Çarşambalı vatandaşlar mevcut Belediye başkanı Mustafa Demir’i aday olarak görmek istemediklerini söylerken Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan memnun olduklarını belirttiler.

“Samsun’a yapmış olduğu icraat yok”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in hiçbir şey yapmadığını söyleyen Çarşambalı vatandaşlar “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kesinlikle değişmeli! Artık Samsun’u Samsunlular yönetmeli. Trabzonlular değil. Hani diyoruz ya? Yerli ve milli diye! Biz de artık Samsun’a yakışır yerli ve milli aday belediye başkanı istiyoruz. Mevcut başkan Mustafa Demir’den hiçbir Samsunlu memnun değildir. Çünkü devasa zamlar yapıyor. Suyu neredeyse en pahalı kullanan il durumuna düşüyoruz. Yazıktır, günahtır. Bu yapılan Samsun’a ihanettir. Samsun halkı yerel seçimlerde tekrardan Mustafa Demir’i görmek istemiyor. Biz de bir vatandaş olarak Mustafa Demir’i görmek istemiyoruz. Şahsen o aday çıkarsa bizler ona oy falan vermeyeceğiz. Çünkü bizi mahvetti. Zam üzerine zam yapıyor. Artık yeter! Bıktık gerçekten. Biz Büyükşehir Belediyesi’ne aday olarak farklı ve daha çok hizmet ile güler yüzlü kendi insanımızdan birisini görmek istiyoruz. Genel Merkezlerden belirlenen aday da istemiyoruz artık. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Samsun’a yakışır ve sorun çözen bir tane icraatını söyleyin, söyleyemezsiniz. Çünkü yok. İcraatı sadece eş dost icraat ve yatırımları görmekten artık sıkıldık” şeklinde konuştular.

“OSMAN KAYMAK ADAY MI?”

Haftalardır Samsun’un eski Valisi Osman Kaymak, bulunduğu görevden istifa edip Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı iddia ediliyordu. Bizde bunu Çarşambalı vatandaşlara sorduk. Soru sorduğumuz vatandaşlar, “Bize göre aday Samsun’un eski valisi Osman Kaymak olmalı. Çünkü çok tecrübeli devlet adamı ve önemlisi siyasetçi değil! Bu şehri devlet adamı gibi yönetebileceğine inanıyor ve güveniyoruz. Biz Samsunlu olmayıp da Samsun için güzel hizmetler yapan insanlar biliyoruz yanlış anlaşılmasın tabiî ki de mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den bahsetmiyoruz. Bu söylediğimiz şeyin parti ile alakası yok. Bize göre Osman Kaymak’ta gerçekten memlekete hizmet etmeye gelmiş bir insandı. Çünkü Osman Kaymak, Samsun’da vali iken herkese kapısı açıktı hiç kimseye ayırdım gözetmeksizin yardım ediyordu.” ifadelerini kullanmaları dikkat çekti.

“HALİT DOĞAN’DAN MEMNUNUZ”

Çarşamba Belediye Başkanlığı için ise Başkan Halit Doğan’dan memnun olduklarının altını çizen Çarşambalı vatandaşlar, “Şuanda Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan’ın çalışmalarından memnunuz. Özellikle alt yapı çalışmalarından çok memnun kaldık. Alt yapı yapılırken toz toprak çok çektik ama değdi. Halit Doğan’ın bence değişmemesi lazım. Biz memnunuz. Bir çok projeye imza attı. Halit Doğan Çarşamba’yı Çarşamba yapan isimlerden birisi olarak adını tarihe yazdıracaktır. Halit başkan çoğu eski başkanların yaptığı hizmetlerin üzerine koyarak gitmiştir ve çok güzel de çalışıyor.” dedi.

HABER:Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber