Görme engelli adayın emekli maaşıyla seçim kampanyası

Görme engelli adayın emekli maaşıyla seçim kampanyası
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı, görme engelli Azmi Ermiş, seçim çalışmaları için emekli maaşını ayırdığını belirtirken, Meclise girmesi halinde engellilerin sesi olacağını söyledi.

1 Kasım seçimleri öncesi partiler seçim çalışmalarını sürdürürken, CHP’nin Denizli 7. sıra adayı olan emekli öğretmen Azmi Ermiş de seçim çalışmalarına devam ediyor. Denizli’deki tek engelli aday olan Azmi Ermiş, görme engeline rağmen bir yardımcısıyla seçim çalışması yürütüyor. Sokaklarda elinde bastonu ile gezen ve yardımcısının yardımıyla vatandaşlara kendisini tanıtan Azmi Ermiş, seçmenden oy istiyor. Emekli aylığı dışında bir geliri olmadığını söyleyen görme engelli aday Azmi Ermiş, seçim çalışmaları için de sadece bu aylığını ayırdığını belirtti. Kısıtlı bütçesiyle vatandaşlara ulaşmaya çalışan Azmi Ermiş, seçimde oylarını artıracaklarını söyledi.

Kendisi de engelli olduğu için ilk olarak engellileri hedef kitle olarak seçtiğini ifade eden Ermiş, ‘’Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırma yolunda çözümler üretebileceğimi vatandaşlara anlatıyorum. Tüm her yerde vatandaşlarla, engelli kardeşlerimle buluşuyorum. Benim bu sıralamada yer almam büyük bir onur. Denizli’nin tek engelli adayı olmam engellilerin önemsendiğini ve engellilere önem verildiğinin bir göstergesidir. Engelli aday olarak sesimiz artık daha gür çıkacak. Beni buraya layık gören genel merkeze ve yöneticilere teşekkür ederim’’ dedi.

Maddi olarak iyi durumda olmadığını belirten Azmi Ermiş şunları söyledi:
‘’Ben öğretmen emeklisiyim. Sadece tek bir emekli maaşımı seçim kampanyam için ayırabiliyorum. Ön seçimde de bir miktar para harcadım. Henüz onu bile kapatamadım. Ancak burada önemli olan para değil. Sevgi ve inanç önemli olan. Benim amacım daha fazla insana dokunmak, onlara sevgimi taşıyabilmek. 1 Kasım seçimleri barış ve huzurun sağlanmasını sağlayacaktır.’’ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir