'GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER EL ELELE'

'GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER EL ELELE'
Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen kırsalda çocuk olmak projesi tüm hızıyla devam ediyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,"ilçemizde başlatmış olduğumuz bu önemli projeyle okul öncesi eğitimden mahrum kalan çocukları öğretmenleriyle buluşturduk"dedi.

Proje kapsamında okul öncesi çağındaki öğrencilere, gönüllü idareci ve öğretmenlerle Başalan İlkokulu, Başkonak İlkokulu, Demirci İlkokulu, Gökçepınar İlkokulu, Tuzaklı İlkokulu, Hacınaipli İlkokulu, Gödekli İlkokulu ve Hacı İsmail İlkokulu anasınıflarına servisler ve aileleri tarafından getirilmesiyle öğrencilere haftada bir gün eğitim verilmekte. Bu haftaki programda özellikle Tuzaklı İlk-Orta Okulunda gerçekleştirilen pamuk şekeri etkinliği öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

OKUL ÖNCESİNDE BÜYÜK ATILIM

Okullarda başlatılan kırsalda çocuk olmak projesine her geçen gün büyük ilginin arttığını vurgulayan, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,"İkinci dönemin başından beri yürütülen projeyle çocuklar gönüllü öğretmenlerimiz tarafından her perşembe günü önceden hazırladığımız etkinlikleri devam ettiriyoruz. Yılsonunda yapacağımız büyük finalle çocuklarımızı ilçe merkezindeki akranlarıyla buluşturarak, tiyatro, oyuncak müzesi gezisi, hayvanat bahçesi ve batı parkta gezisiyle noktalamak hedeflenmektedir" diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim