"Gönül köprülerini sağlam bir şekilde kuracağız"

"Gönül köprülerini sağlam bir şekilde kuracağız"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve  Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla video konferans yoluyla gerçekleştirilen bayramlaşma programlarında Samsun il ve ilçe teşkilatlarıyla araya geldi

İlk bayramlaşma Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlendi. Bayramlaşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Başkanı Ersan Aksu, ilçe belediye başkanları, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra İlkadım, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe teşkilatlarıyla video konferans ile gerçekleşen bayramlaşmada buluştu.

Açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle kucaklaşamamanın, birlikte olamamanın burukluğuna rağmen bayram coşkusunun, sevincinin yüreklerde olduğunu söyledi.

Her şeye rağmen gönülden gönüle kucaklaşmanın önünde hiç bir engel olmadığını ifade eden Yılmaz, "Hepimizin yüreğinde sevgi, hoş bir seda arzusu olduğu sürece tüm engelleri aşarız." dedi.

"ZORLU SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Türkiye'nin küresel salgını önleme ve mücadele noktasında büyük bir başarı sergilediğine dikkat çeken Yılmaz, normalleşme sürecinde tedbirleri elden bırakmadan  topyekun mücadeleye katkı vermek gerektiğini vurguladı. Yılmaz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşının yanında  olmaya devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın pandemi sürecinde yaşadığı ekonomik sıkıntıların aşılması noktasında önemli sosyal destekler sağlanmış, sağlanmaya da devam etmektedir.  Yaklaşık 10 milyon vatandaşımıza 12 milyar lirayı bulan karşılıksız kaynak aktarıldı. Vergi, prim, taksit ertelemeleri ve finans kolaylıkları sağlandı. Daha bir çok önlem ile ekonomik sıkıntıların minimize edilmesi için büyük bir seferberlik sergilendi. Bu zorlu süreci el ele  birlikte atlatacağız. " diye konuştu.

"GÖNÜLLERE KOŞACAĞIZ"

AK Parti'nin 83 milyon vatandaşıyla büyük bir gönül köprüsü kurduğunun altını çizen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Vatanımıza, aziz milletimize en iyi hizmeti sunacağız, Türkiye'nin her alanda güçlenmesi için tüm çalışmaları, fedakarlıkları yapacağız ama en önemlisi gönüllerin fethedilmesidir. Gönüllerde en güzel yeri  almak için çaba göstereceğiz.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok çalışacağız. Halkın içinden doğan bir parti olarak hiç bir zaman halkımızdan kopuk olmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, gönül bağlarının güçlendirilmesi hususundaki  vurgusuna odaklanmalıyız.  Hep birlikte hasbi bir şekilde elimizden gelen çabayı gösterdiğimizde gönül köprüleri sağlam bir şekilde kurulacaktır."

Yılmaz, Ramazan Bayramını kutlayarak, teşkilat üyelerine gönülden fedakarca çalışmaları için teşekkür etti.

genel-2.jpg

baglanti-il-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir