Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

“GÖLGE BAŞKANLAR” olmasa…

“GÖLGE BAŞKANLAR” olmasa…

 

Son zamanlarda ne zaman siyaset konularına girmeye başlasam ilçe de farklı konular gündeme düşüyor. Dün siyaset haberlerini köşemize taşımaya başladık ki: Hemen bizlere tepkiler de gelmeye başladı. Yanlış anlamayın.  Dünkü köşe yazım hakkında YALAAAANNN diyen olmadı.  Tepki gösteren olmadı. Ama güzel yazmışsın, doğruları yazmışsın. Tam tersine uzun süredir hiç siyaset yazmıyordun özlemiştik senin eleştirilerini diyenler çok oldu. Yani şükür uzun süre sonra teşekkür almasak bile güzel sözler işitmek hoşuma gitmedi dersem yalan olur.

Bu gün uzun süreden beridir kaleme almadığım ÇARŞAMBASPOR hakkında kısa bir yazı yazmak istedim. Biliyorsunuz ki İbrahim Hancı’yı sevmek başka, Çarşambaspor takımının geleceğini düşünmek başka. Bu takımın başına sezon başında İbrahim Hancı geldi ve ilk dört hafta sonunda gelen tepkiler sonrasında görevini bıraktı. Bana göre keşke ligin başında hiç başlamasaydı ŞAMPİYON TAKIMIN HOCASI olarak anılacaktı. Ve daha hoş olacaktı. Onun nedenleri vardı. Belki haklıydı. Ona göre AH DE VEFA çok Önemliydi ve vefasını gösterdi. Hem de kendisini ateşe atarak. Kim anladı derseniz belki 5 parmağın sayısı kadar ya var ya yok anlayan. Biz yazdık diyerek çok fazla eleştirildik, suçlandık. Hatta bu gidişten dolayı bizi itham edenler bile oldu. Bizim içimiz rahat. Hancı’yı hala severim ve seveceğim. Yıllarca onu Çarşambaspor hocası neden yapmıyorsunuz diyen bendim. Geldi şampiyon yaptı gitti. Mesele bu. Keşke dediğim gibi ligin başında hiç başlamasaydı. Her neyse…

Sonra İsa Turan Hoca ile yola girdik.

İsa Turan hoca ne dedi. Bu ligin ilk yarısını öyle ya da böyle tamamlayacağız. Bizim asıl hedefimiz ikinci yarıdır. Çünkü Ligin ilk yarısı sonrasında ki transfer döneminde transfer yapacağız. Ve dediklerini yaptı. Ama bana sorarsanız tam istediğini değil. Bunu da hiçbir zaman dillendirmeyecektir. Çünkü bu takım da para sorunu var gibi gösteriliyor. Bu takımda para sorunu yok. Bu takımda asıl sorun Başkan sorunu Başkan sorunu var. Çünkü Hüseyin Özcan Başkan bu takımı kucağında buldu. Kim ne derse desin. Kendisini severim ama o futbol işinde yönetici olur ama başkan asla olmaz. Çünkü yapısına ters bir durum bu durum... Bakın kaç kere açıklama yaptı.

Çarşambaspor’ da asıl sorun “GÖLGE BAŞKANLARDA”.

Evet Gölge Başkanlar elini eteğini çekse bu takım bu gün buralarda olmaz. Transfer döneminde bakın: TFF kaç para gönderiyor? İddiaya kaç kere girildi ve kaç kere kazanabildik. Kazansaydık oradan da gelecekti? Bu paralarla da rahatlıkla transfer yapılabilirdi. Yani kısacası sorun belli ama bunu bir kişi çıkıp haykıramıyor. Bu takım da şu şu sıkıntı var diyerek. Kaldı ki TFF tahmini olarak bu yıl lig başında ortalama 800 ile bir milyon liraya yakın para yolluyor takıma. Kaldı ki takımın değerini maçkolik’ e girip bakın. Göreceksiniz gelen para ile takımın değerini…İddiadan da gelir elde edilebilse. Ohh ne ala!. Peki bu kadar para ile adam gibi transfer yapılamaz mıydı?. Yapılırdı. Bu ne demek oluyor? İyi düşünün. Ben düşünmüyorum artık. Yani bu takıma ya BAŞKAN bulmalıyız, Yada bu takıma başkan bulmalıyız. 3. Lig bir velinimettir Çarşambaspor  ve Çarşamba için. Bakın Bafra yırtınıyor geri gelmek için. Düşmek kolay çıkmak zordur. Bu İlçede kaç işadamı var Neden el uzatmaz hiç sorgulanıyor mu? Yok. Çünkü bu takımın gölge başkanları takımı bıraksa Çarşambaspor uçacaktır. Ne dersiniz. Yalan mı?

Mutlu ve (sağ)- lıcakla kalın…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR