Gizem'in annesi mahalleyi terk etti

Gizemin annesi mahalleyi terk etti
Adana'da kaybolduktan iki gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in annesi Hatice Akdeniz, her sokağa çıktığında kızının katilinin evine görmemek için mahalleyi terk etti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi'nde oturan Hatice ve Mustafa Akdeniz çiftinin en küçük çocuğu olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, 2 hafta önce öğle saatlerinde kayboldu. Tüm Adana Gizem Akdeniz'i bulmak için iki gün seferber oldu ancak bir türlü bulunamadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kurduğu özel ekip Gizem Akdeniz'i babasının amcasının oğlu olan S.A.'nın (25) Gizem'i kaçırıp vahşice öldürdüğünü belirleyip Gizem'in cesedine ulaştı. S.A.'nın Gizem Akdeniz'in ablası Gamze Akdeniz'i kendisiyle evlendirmedikleri için çocuğu öldürdüğü ortaya çıktı. Gizem Akdeniz, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Küçük kızının akrabası tarafından vahşice öldürülmesiyle çok büyük acı çeken anne Hatice Akdeniz, olaydan iki gün sonra evi terk etti. Kızını öldüren katilin kendisiyle birlikte kızını aradığını ve afiş dağıtıp astığını söyleyen acılı anne, her sokağa çıktığında, her camdan dışarı baktığında katilin evini gördüğünü belirterek bu duruma daha fazla dayanamayacağını söyleyip evini terk ederek kız kardeşinin evine gitti. Hatice Akdeniz uzun süredir evine gelmeyip kız kardeşinin yanında oturuyor.

Hatice Akdeniz son günlerde çocuklara karşı işlenen suçlarının cezasının artırılması konusunda da tek isteğinin idam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş