Gizem ve Muhammet çiftinin mutlu günü

Gizem ve Muhammet çiftinin mutlu günü
Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Kemal ve eşi Seynur Düzgün'ün kızları Gizem ile Safiye ve Süleyman Cesurhelvacı'nın oğlu Muhammet, sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi

Çarşamba Adapark Göl Restorant'da gerçekleştirilen nikah merasiminde Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Kemal ve eşi Seynur  Düzgün'ün kızları Gizem ile  Safiye ve Süleyman Cesurhelvacı'nın oğlu Muhammet, bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Çarşamba belediye Başkanı Halit Doğan genç çiftin nikah merasimini kıyarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
1-(2)-005.jpg

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı  Musa Bala, MHP il ve ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katılım sağladı. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak Gizem ve Muhammet çiftine Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti.
1-(5)-003.jpg

MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ve eşi Seynur Düzgün davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Genç çift ise mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerin tebriklerini kabul etti.

Nikah merasimi kısa bir süre sonra son buldu.

HABER: Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber