MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

  GİTTİM GÖRDÜM ARAŞTIRDIM YAZDIM: İSTANBUL 27

  GİTTİM GÖRDÜM ARAŞTIRDIM YAZDIM: İSTANBUL 27

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İstanbul A.Ş’ nin hediyelik eşya markası hediyem İstanbul tarafından hazırlanan kalemliklerin şeklinde rengine kadar Boğaz’da nazlı bir gelin gibi süzülen tarihi vapurların bacasına ait tüm detaylar yer alıyor. Püfür püfür duman savuran görkemli bacası, dev direkleri, martılara simit atılan esintili güvertesiyle vapur bacaları kalemlikleri süslüyor. Markanın özel tasarım ekibi tarafından hazırlanan kalemlikleri, İstanbul’un adeta bir aksesuarı haline gelen şehir hatları vapuru nostaljisini yerli ve yabancı turistlere yaşatılması amaçlanıyor.

Kültür A.Ş’nın İstanbul temalı hediyelik eşya tasarımı için oluşturduğu markası olan hediyem İstanbul şehrin kendisine has tarihi, kültürel ve sanatsal özelliklerini yansıtacak ve hatıra niteliği taşıyacak olan özgün tasarımlı hediyelik eşyalardan oluşuyor. İstanbul’un marka değerine katkı sağlamak amacıyla üretilen bu özel tasarımlar, geniş yelpazedeki ürün çeşitliğiyle dikkat çekiyor. Hediyem İstanbul markası altında geleneksel el sanatı ürünlerinden replikalara, dekoratif ürünlerden cam, porselen ve seramik ürünlere kadar hediyelik eşya adına hemen her şeyi bulmak mümkün.

İstanbullu Gençler Bolu’da Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tabiatın kalbi Bolu’ya gezi düzenledi. Akşemseddin Bolu Gezisi olarak programlanan gezi; tarihiyle, kültürüyle, tabiatıyla, yöresel yemekleriyle ve Anadolu’nun o kendine has misafirperverliğiyle gençleri adeta kendine hayran bıraktı.

Sabahın erken saatlerinden yola çıkan gençlik kafilesi, rehber eşliğinde sırasıyla; Gölcük Tabiat Parkı Abant Tabiat Parkı, Mudurnu Tekkeliler konağı, Kanuni Sultan Süleyman ve Yıldırım Bayezid Camii, Göynük Gazi Süleyman paşa Camii ve Akşemseddin Türbesi’ni ziyaret etti.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi