Girişimcilik Eğitimi Ayvacık’ta başladı

Girişimcilik Eğitimi Ayvacık’ta başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma proje Ofisi,Çarşamba da açmış olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine, faaliyet alanı içerisinde bulunan Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde de devam ediyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, “İlçemizde açmış olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini, bir plan çerçevesinde faaliyet alanımız içerisinde bulunan Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde de yapmak üzere çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda, Ayvacık Kaymakamlığımız ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde, bugün Ayvacık’ta ki ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini, İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlükleriyle imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde başlatıyoruz. 4 gün boyunca devam edecek 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini, Pınar Akbulut Hamısı verecek.  Çarşamba TSO olarak Odamızın üyelerine verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet ediyoruz. Onlara yol gösteren bu kurslara olan ilgilin çokluğundan dolayı umutluyuz. İnanıyoruz ki tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçecek ve Ayvacık’ta yeni ve başarılı işletmeler çoğalacaktır. Salıpazarı Belediye Başkanlığı ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde, Nisan Ayı içerisinde Salıpazarı’nda da 25 kişilik bir kurs açacağız. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimizin katılımcılara ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ayvacık Kaymakamı Emre Yeşilbaş yaptığı açıklamada; "KOSGEB kendi işini kurmak isteyen küçük girişimcilerin imdadına yetişen bir kuruluştur. Bu kursun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamız ve Ticaret Borsamız aracılığı ile ilçemizde açılması bizleri son derece memnun etti. Kurslar sonrasında açılacak işletmelerin ilçemize maddi manevi çok büyük katkısı olacağına inanıyorum. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası başkanlarımıza birbirinden güzel projelere imza attığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ayvacık Belediyesi Başkanı Mustafa Belur ise yaptığı konuşmasında, Girişimcilerin ekonominin temel taşları olduğunu, önemli olanın ortaklık kültürünün geliştirilerek iş hacminin artırılabilmesi olduğunu belirtti ve tüm kursiyerlere başarılar diledi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

girisimcilik-egitimi-ayvacik’ta-basladi-(2).jpggirisimcilik-egitimi-ayvacik’ta-basladi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir