Girişimci kadınların federasyon hedefi!

Girişimci kadınların federasyon hedefi!
Girişimci kadınların federasyon hedefi!

Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Ziraat Odası’nın ortak organizasyonuyla Çarşamba ilçesinde ki genç girişimci kadın çiftçiler Bursa’ya gittiler. Bursa’da yapılan ziyarette Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu ziyaret edildi.

Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Ziraat Odası’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği organizasyon çerçevesinde Çarşamba’lı girişimci kadın çiftçiler Bursa’ya gittiler. Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret eden kadın çiftçiler, federasyonu benzer şekliyle Çarşamba ilçesinde faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdiler.

Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinin de, Çarşamba’lı ekibe eşlik ettiği teknik gezide, kadın çiftçiler incelemelerde bulundular. Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan İlçe Müdürü Osman Akman, “Müdürlük olarak kadın çiftçilerimizin projelerini hayata geçirmek için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu noktada başta Ziraat Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ederiz. Desteklerini hiç bir zaman esirgemediler. Bu inceleme gezisi çok faydalı oldu. Kadın çiftçilerimizin paylaşımlarımdan kendilerinde özgüvenin oluştuğunu fark ettik. Çünkü Bursa’da yapılan bu örnek çalışmanın benzermiş yapabileceklerini ifade eder oldular. Bu da çalışmalarınızın hedefine ulaştığının bir göstergesidir. Bizleri bu ziyaret için yönlendiren Kaymakamımız Mustafa Güney beye de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

HABER: Nuri ŞEKER


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber