Girişimci adayları sertifikalarını aldı

Girişimci adayları sertifikalarını aldı
Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve KOSGEB işbirliği ile açılan ’Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan dördüncü grup kursiyerler belgelerini aldı

Bafra’da açılan 4. Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 30 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu ve kursiyerler katıldı.

Samsun KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, “Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler, almaya hak kazandıkları Girişimcilik Sertifikaları ile KOSGEB’e iş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması ve bölge ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise, “Hayalinizdeki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz girişimcilik belgelerinin bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından girişimcilik belgeleri törenle kursiyerlere takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber