Genlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden Samsun’a gezi

Genlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden Samsun’a gezi
Genlik ve Spor Bakanlığının “Seyyah bizim iller” projesi kapsamında Çarşambalı gençler Samsun’a gidecek

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Gençlik ve Spor Bakanlığının Seyyah bizim iller projesi kapsamında Samsun İl Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Müdürlüklerinin birlikte hazırladıkları proje kapsamında Çarşambalı Gençler Samsun’a gidiyor. Öğrenciler Samsun’da; Bandırma Vapuru gezisi, Hayvanat Bahçesi gezisi, Sevgi gölü ve Kurtuluş Yolu gezisi, Yabancılar pazarı gezisi, Müzeler ve Atatürk Parkı gezisi, Amisos Tepesi, Amazon Köyü ve Batı park gezilerine katılacaklar.

Çarşamba Genlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın konu hakkında yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, Seyyah Bizim iller projesi kapsamında ilçedeki 14-18 yaş arasındaki gençleri Samsun’da düzenlediğimiz 1 günlük gezi projesine götüreceğiz. Bu programdan yaralanmak isteyen Gençlerin İlçe Müdürlüğümüze başvurmaları ve gerekli evrakları doldurmaları yeterlidir. 40 kişi gruplar halinde Samsun’da geziye katılacak öğrencilerin bütün aktivite ücretleri bakanlığımız tarafından karşılanacak” dedi.

Başvuruların 15 Mart tarihine kadar ilçe müdürlüğüne yapılması gerektiğini dile getiren Aydın,  Çarşambalı bütün gençleri etkinliğe davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber