GENEL BAŞKAN YALÇIN ÇARŞAMBA’DA

GENEL BAŞKAN YALÇIN ÇARŞAMBA’DA
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ziyaretleri kapsamında Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Eğitim-Bir-Sen Sendikası Çarşamba Şubesini ziyaret etti

Çarşamba ilçesinde Eğitim-Bir-Sen sendikası üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Ali Yalçın, önemli açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yalçın, TÜSİAD’a göndermelerde bulunarak, “Bizim şuana kadar yaşadığımız sancılar, travmalar örgütlü olmadığımızdan kaynaklanan nedenlerdir. Örgütlenmiş olsaydık, ne 28 Şubat’ta, ne ondan önceki dönemlerde sıkıntılar yaşamayacaktık. Türkiye’de örgütlü olan %5 geçmeyecek mahşeri cümbüşçüler bu milletin ensesinde boza pişirdiler. Örgütlenmeye en ihtiyacı olmayan kısım sermayedarlardır. Ama ne hazindir ki sermayedarlar en büyük örgütlenmeye sahip. Bu ülkede TÜSİAD hükümet kurmuştur, hükümet yıkmıştır. Ülkemizde ki para babaları örgütlü, örgütsüz olan iş adamı bulamazsınız. Aslına bakarsanız eğitim camiasının kesinlikle örgütlenmesi gerekmekte. Öğretmenler birliği, beraberliği öğretiyor. Sendikanın önemini hissettirebilmeliyiz.” İfadelerini kullandı.

Yalçın’ın konuşmasının ardından sendikada üyelerle bir süre sohbette bulundu. Sohbetin ardından Çarşamba Şube Temsilcisi Osman Şafak’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

HABER: Kenan GÜN – Yunus Emre TÜRKYILMAZ 

yalcinegitimbirsen.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber