Gençlik Tır’ı Samsun’da

Gençlik Tır’ı Samsun’da
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı Samsun'a geldi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda sporseverlerle buluştu. Milli Rallici Burcu Çetinkaya'nın da katıldığı etkinlikte, rallici Çetinkaya TIR'ın direksiyonuna geçerek Samsun caddelerinde turladı.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile tüm yurtta gerçekleştirilen 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' ilimiz etabı başladı. Samsun spor kenti olma yolunda hızlı adımlarını atmaya devam ediyor. Gençlerimize ve çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek için sporu hayatınızın her anında eksik etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugünkü etkinliklerde gönlünüzce eğlenmenizi diliyorum" dedi.
Samsun'un imkanların olduğu bir şehir olduğunu söyleyen milli rallici Burcu Çetinkaya ise, "Samsun bir çok alanda imkanların olduğu bir şehir. 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı birçok ilde halkı spora davet ediyor. Ben bu projede emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a ve tüm herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından çocuklar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip, çeşitli oyunlar oynayarak etkinliğin tadını çıkarırken rallici Çetinkaya, TIR'ın direksiyonuna geçerek Samsun caddelerinde turladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz