Gençlik Merkezine tanıtım filmi çekiliyor

Gençlik Merkezine tanıtım filmi çekiliyor
Çarşamba Gençlik Merkezi Bakanlık tarafından hazırlanan Tanıtım filmi çekimlerinde dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ada parkta kurulan Gençlik Merkezi Bakanlığın tüm yurtta tam donanımlı Merkezlerin tanıtım filmi çekimleri listesine alınarak bir ilke daha imza attı. Spor Bakanlığında özel bir firmaya yaptırılan Kamu Spotu olarak ta Ülke genelinde gösterilecek Tanıtım film çekimleri için ilçemize gelen heyet Gençlik Merkezinde çekimler yaptı.

Gençlik Merkezinde faaliyet gösterilen, kort tenisi, fitnes, boks, futbol, basketbol,kano,masa tenisi, ney,resim, keman, piyano, gitar,ahşap boyama, bağlama, ebru ve tezhip dallarında kurs gören kursiyerlerin çalışmaları kısa videolara çekilerek tanıtım filmi için çalışmalar yapıldı. Gençlik Merkezi Müdürlüğünü vekaleten yürüten Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdür vekili İlkay Aydın, "Bakanlığımızca yürütülen tanıtım filmi yani kamu spotu çalışmaları bünyesinde bakanlığımız tarafından Gençlik Merkezimizin de belirlenmesi gurur vericidir" dedi.

 

Türkiye genelinde çok az sayıda tam teşekküllü Gençlik Merkezleri arasında bulunduğu öğrenilen Çarşamba Gençlik Merkezinin Bakanlıkça tanıtım  filmi çekilecek merkezler arasına alınmasından kaynaklı mutluluk duyduklarını belirten Aydın, "Gençlik Merkezimiz gerçekten de özellikle Eylül ayında başlayıp, okullarımızın kapanma tarihi olan Haziran Temmuz aylarına kadar boş kalmayan ve çok büyük ilgi altında çok sayıda kurslarımızla çalışan gözde merkezlerden birisi konumunda bulunuyor. Bu yıl kurslarımızın önümüzde ki haftadan itibaren başlayacak olmasının yanı sıra halen devam eden kurslarımızla Merkezimiz tam kapasite çalışmasını sürdürüyor" dedi.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir