Gençlik Merkezinde Hüzünlü Veda

Gençlik Merkezinde Hüzünlü Veda
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Gizem Sır, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ne atanmasının ardından mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Gizem Sır, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ne atanmasının ardından mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.


Eş durumu nedeniyle Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde atanan Gizem Sır’a, veda gecesi düzenlendi. Çarşamba Gençlik Merkezi Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde yaklaşık 2 buçuk yıldır görev yapan Gizem Sır çalıştığı dönemlerde tüm organizasyonlarda görev alıp, görevlerini başarılı bir şekilde sürdürdü. Çarşamba Gençlik Merkezi Gençlik Liderliği görevindeyken Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezine görevlendirilen Gizem Sır’a kurum personelleri veda gecesi düzenledi.

Özakkaya cafe’de düzenlenen veda yemeğine İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü İlkay Aydın ve Gençlik Merkezi çalışanları katıldı. Veda gecesinde kısa bir konuşma yapan İlkay Aydın” Gençlik ve Spor Bakanlığımız son yıllarda yaptığı atılımlarla İlçemizde çok sayıda tesis yapıldı. Bu tesislerde daha iyi hizmet yapmak amacı ile görevli personel sayımız giderek artıyor gelen personellerin yanında tabiki de ayrılanlarda oluyor. Bugün aramızdan ayrılan Gizem Sır kardeşimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşkkür ediyoruz gittiği yerde de başarılarının devamını diliyorum.” diyerek Gizem Sır’a başarı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Düzenlenen veda gecesinde mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Gizem Sır, duygulu anlar yaşadı. Gizem Sır yaptığı konuşmada “Okuduğum ve büyüdüğüm İlçeme iki buçuk yıl hizmet ettiğim için gururluyum. Çalıştığım süre içerisinde kurum amirlerinden ve personelimizden büyük destek gördüm. Bu gece emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve Gençlik merkezi ailesine çok teşekkür ediyorum.

genclik-merkezinde-huzunlu-veda--(1).jpggenclik-merkezinde-huzunlu-veda--(2).jpggenclik-merkezinde-huzunlu-veda--(4).jpggenclik-merkezinde-huzunlu-veda--(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber