Gençlik Hizmetleri’nden Sporculara Yardım

Gençlik Hizmetleri’nden Sporculara Yardım
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü,Çarşamba’da sporun kalitesini artırmak ve sporcuların yetişmesine katkı bulunmak için aktif olarak spor faaliyetinde bulunan kulüplere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteğiyle malzeme yardımı ya

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’ı ziyaret eden Çarşamba Belediye Spor Kulübü Boks Takımı ve sporcularına malzeme yardımında bulunuldu. Yakın zamanda Türkiye şampiyonu olan Batuhan Giritli ve Haziran ayındaki çeşitli Türkiye şampiyonalarına katılacak sporcularla ziyarete katılan, Çarşamba Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Yaşar Giritli, “Her zaman yanımızda olan bize desteklerini esirgemen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt'a, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a ve İlçe Müdürü İlkay Aydın’a teşekkür ederiz."  Dedi.

İlkay Aydın ise "Boks sporunun kimyası ilçemizde tuttu, bu spor Yaşar hocamla beraber ilçemizde en sevilen ve başarılı olacak olan bir branş haline geldi. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda 7 gün boyunca çalışan gençlerimizin önümüzdeki aylarda yapılacak. Türkiye şampiyonalarında ilçemize madalyalarla döneceklerinden eminim."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber