Gençlerin beklediği kurs

Gençlerin beklediği kurs
Gençlik hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak Çarşamba’da gençlere sunulan, BESYO, PMYO ve MSÜ hazırlık kursları başladı.

Gençlik hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü ile Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak Çarşamba’da gençlere sunulan, BESYO (Beden Eğitimi Spor Okulları) PMYO ( Polislik Meslek Yüksek Okulu ) (MSÜ) Milli Savunma Üniversite’si hazırlık kursları başladı.

Üniversitelerin BESYO, MSÜ, PMYO bölümlerine girmek isteyen öğrencilere sınavlarına hazırlamak amacıyla hayata geçirilen kursları ücretsiz olarak başladı. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu ve Spor Bilimleri Fakülteleri Bölümleri Polislik Meslek Yüksekokulu ve Milli Savunma Üniversite’si son yılların popüler meslek dalları arasına girmeyi başarmış bölümler arasında geliyor.

Özellikle genç nüfusun geçmiş yıllara bakılarak daha çok sporla iç içe olmasından kaynaklanan ve üniversite çağına gelindiğinde sınava giren adayların büyük bir çoğunluğunda oluşan Besyo, PMYO, MSÜ bölümlerine girme isteği kurslarında popüler hale gelmesini sağladı. Her yıl binlerce öğrenci bu kurslara giderek gelecek planlamalarını bu kurslara emanet etmekte. Sporla uğraşan Çarşamba gençlerini bu konuda kariyer yapmasını, kendilerini geliştirerek ülkemize nice şampiyonluklar getirmesi ümit ediliyor.

Kurs Günleri ve Saatleri

Salı :          10.00 – 14.00
Çarşamba: 13.00 – 17.00
Perşembe : 13.00 – 17.00
Cuma        : 14.00 – 18.00
Cumartesi : 13.00 – 17.20

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber