Genç: “Şehitlerimizin emaneti olan meydanlara sahip çıkıyoruz”

Genç: “Şehitlerimizin emaneti olan meydanlara sahip çıkıyoruz”
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bayrak aşkıyla, vatan aşkıyla, ülke aşkıyla yollara düşen herkesi kutluyorum. Şehitlerimizin emanetleri olan bu meydanlara sahip çıkıyoruz" dedi.

Demokrasi nöbetlerinin 15. gününde Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte nöbet tutmaya devam ediyor. Eşi Nimet Genç ve çocuklarının yanı sıra belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin de yer aldığı nöbet alanında vatandaşlarla sohbet eden ve demokrasi nöbetinin önemini anlatan Başkan Osman Genç, "Milletimiz tarih yazdı, yazmaya da devam ediyor. Şehitlerimizin emanetleri olan bu meydanlara sahip çıkıyoruz" diye konuştu.
Meydanlarda nöbet tutarak demokrasi şehitlerine sahip çıkan halkı kutlayan Başkan Osman Genç, "Bu birlikteliklerimiz Türkiye'nin geleceğine daha fazla ışık tutacak, daha güçlü, daha büyük bir Türkiye oluşmasında vesile olacak. Bayrak aşkıyla, vatan aşkıyla, ülke aşkıyla yollara düşen herkesi kutluyorum. 15 Temmuz Türkiye ve tüm İslam coğrafyası için kırılma noktası olmuştur. Aziz Türk milleti 15 Temmuz gecesi yeni bir tarih yazmıştır. Bu meydanlar bize şehitlerimizin emanetidir ve bizler tüm Türkiye'de nöbet tutarak şehitlerimizin emaneti olan bu meydanlara, bu ülkeye sahip çıkıyoruz" şeklinde konuştu.
Hainlerin, düşmana karşı kullanılması için milletin parasıyla alınan silahları millete karşı kullandığını ifade eden Başkan Osman Genç şöyle konuştu: "Bu açıkça onursuzluktur, hainliktir. Bugüne kadar birçok darbe gördük. Bunlar TBMM'yi bombalamaya cüret ettiler. Bu topraklar çok hain gördü ama bilinmeli ki Türk milleti hepsini tarihe gömdü. Bu millet neyi istediyse onun sesine kulak veren bir Başkomutanımız var. 7’sinden 80'ine dedelerimi, ninelerimi buralarda gördüğümde diyorum ki, bu millet Baş Komutanına, 'ey Recep Tayyip Erdoğan, sen dik durdun, eğilmedin, senin milletin de dik durdu ve eğilmedi' diyor. Devletimizi ve milletimizi tehdit eden tüm terörist ve karanlık unsurlarla mücadele artık daha geniş çaplı ve kararlılıkla devam edecektir. Onların karşısında dimdik mücadele edeceğiz. Bu mücadelenin en büyük kahramanı halkımızdır. Allah Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve ekip arkadaşlarının, milletimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber