"Genç liderler topluluğu" çalışmalara başladı

Genç liderler topluluğu çalışmalara başladı
OMÜ Ali Fuad Başgil Yerleşkesi Mustafa Güneşdoğdu Hukuk Fakültesi Öğrencileri Fakülte binasında oluşturdukları Genç Liderler Topluluğu bu yıl ki ilk toplantısını fakülte binasında gerçekleştirerek yapacakları çalışmaları masaya yatırdılar

OMÜ Ali Fuad Başgil Yerleşkesi Mustafa Güneşdoğdu Hukuk Fakültesi Öğrencileri, 14 Nisan'da  7 öğrencinin bir araya gelerek oluşturduğu resmi bir topluluk.  14 Haziranda yapılan  1. Genel seçimlerinde Ahmet Önder Başaran topluluğunun başkanı seçildi.  Kuruluşumuzdan itibaren 24 günlük  gibi kısa bir zamanda, 1. Kimsesiz çocuklar yurt etkinliğini, ikinci olarak Liderlik okulu A.Ş kurucusu İsmail Erkut Ergenç ile Liderlik konulu konferans yaptıklarını dile getiren Genç Liderler Topluluğu Kulüp Başkanı Ahmet Önder Başaran, "Üçüncü etkinlik  olarak ise Avukatlık  4.0 innavasyon süreci fakültemize tanıtarak Avukatlık mesleğine dair öğrencilerin kafalarındaki soru işaretleri giderilmiştir. Dördüncü etkinliğimizde ise Masa tenisi  turnuvası gerçekleştirilmiştir" dedi.

Başaran, "Topluluk olarak kendimize yeni misyon ve vizyon kazandırmak  temel amacımız olup insan kaynaklı sosyal temaya hitap etmek girişimleri arkadaşlarla  güzel çekişmeler gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs üniversitesi  bünyesindeki 72 kulüp bulunuyor ve bu kadar kulüp arasında  farkımızı belli edeceğiz. Hukuk fakültesine yakışır  şekilde  Çarşamba'ya yakışır şekilde faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Hukuk Fakültesi son sınıftayız ve geldiğimiz ilk yıllarda çok eksikler vardı ve hala var şeklinde konuşan Başaran, "Bu eksiklerin kısa sürede de düzeltileceğine inanmıyoruz. Bizler zamanla bu eksiklikleri düzelteceğiz. İlk geldiğimizde fakülte içinde çok az kişi vardı bu gün İletişim fakültesi de gelince sayı arttı Çarşambalılar da bizi fark etmeye başladı. İlk günlerde çok az kişi ile derse giriyorduk.  Özeleştiri yapmak gerekirse eskiden Fakültemiz başarı sıralamasında çok iyi durumda idi. Bugün ise devlet üniversitelerinin sıralamasında sondan 3. cü sırada yer alıyor bu da bizleri çok üzüyor. Kulüp ve topluluk olarak bunları düzeltmek için yoğun çalışmalar yapmayı hedefliyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN- Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber