Genç İş Adamı’na ziyaret

Genç İş Adamı’na ziyaret
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor, yönetim kurulu üyeleri Kerim Çakır, Seref Çelebi, Kemal Bekar, Teknik Sorumlu İbrahim Hancı iş adamı Esat Akkaya’dan iş adamı Eski Samsunspor Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş’e nezaket ziyareti

 

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA

Çarşambaspor yönetim kurulu üyeleri Samsun’da bulunan iş adamı Sezgin Gümüş’ü ziyaret etti ve Sezgin Gümüş yazılı 55 numaralı Çarşambaspor forması ve atkısını hediye ederek eski başkanla kısa sohbet ettiler.

Genç iş adamı Sezgin Gümüş, kendilerini ziyarette bulunan Çarşambaspor Yönetim Kurulu üyelerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Çarşambaspor’u yakından takip eden birisi olarak Çarşambaspor’un başarılı sonuçlarından dolayı mutlu olduğunu ve kendisinin de Samsunspor’da başkanlık yaptığını belirterek, “Yöneticilik gerçekten zor iş. Allah sizlere kolaylık versin, bizler bu noktada hep sizlerin yanında olacağız. Bizler bölgenin iş adamlarıyız, bölgemizin takımına sahip çıkmak zorundayız. Bizlerin üzerine düşen ne varsa yapmak için her zaman göreve hazırız” diyerek destek sözü veren Sezgin Gümüş Çarşambaspor Yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Çarşambalıları ve Çarşambaspor’u çok sevdiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber