Genç Başkan Arslan'dan Açıklamalar

Genç Başkan Arslan'dan Açıklamalar
Deva Partisi’nin Çarşamba İlçe Başkanı Avukat Tuğba Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin dört bir yanında teşkilat kurma çalışmalarına devam eden Deva Partisi’nin belli olan Çarşamba ilçe Başkanı Avukat Tuğba Arslan, üstlendiği görev hakkında açıklamalarda bulundu.

'Bizim Liderimiz Diğerlerinden Farklı'
Deva Partisi ilçe başkanı olmasında etkili olan etmenleri anlatan Avukat Tuğba Arslan, "Ali Babacan'ın zekası, dürüstlüğü, iyi bir ekonomist oluşu, bu ülkeye iyi hizmetler etmiş olması benim Ali Babacan'ın partisini seçmemde etkili oldu.  Bu partide devam etmek istiyorum. Yolumuz uzun, çok çalışarak iyi bir yerlere geleceğimize de inanıyorum.Bizim liderimiz, diğer siyasi parti liderlerinden daha farklı. Daha dürüst, daha akıllı, daha vatanına milletine iyi hizmet edebileceğini düşündüğümüz liderdir. Bu bizi diğer partilerden ayıran etkendir." dedi.

'Öncelikli Hedefimiz; Özgürlük ve Eşitlik'
İlk defa siyasi partide yer alan Deva Partisi İlçe Başkanı Avukat Arslan, yönetimini ve ilçede yapacak olduğu faaliyetleri, "Yönetim kurulumuzu belirledik, tamamladık. Çarşamba'nın tanınmış isimleri de aramızda. Bir kaç hafta içerisinde de ilçe binamız hazır olacak. 2 aya kalmadan da inşallah ilçe kongremizi de yapacağız. Bizim mesleğimiz sosyal bir meslek. Biz insanlarla iç içeyiz, her zaman iletişim halindeyiz. Ayrıca serbest meslek erbabıyız. İnsanlarla sürekli iletişim halinde olmak, insanlar tarafından tanınmak, onların derdiyle dertlenmek, dillerinden daha iyi anlayabilmek bizim mesleğimiz. Kendilerini mahkemede temsil ettiğimiz gibi ülkede de temsil etme yetisine sahip olabileceğimizi düşünüyorum. Bu yüzden avukatların bu mecrada daha çok yer aldığını düşünüyorum.
Öncelikli hedefimiz özgürlüğün, eşitliğin gelmesi. Herkesin bu şartlar altında yaşayabilmesi adına adaletten faydalanabilmesi adından yanadır bizim çabamız. Deva partisini birçok insana gerekirse kapı kapı, köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz, anlatacağız, dertlerini dinleyeceğiz. Bizim ne yapmak istediğimizi, neye çözüm bulmak istediklerimizi hepsini teker teker anlatacağız. Gerek sosyal medyadan, gerek basın aracılığıyla, gerekse bizzat kendileriyle görüşerek hepsini dile getireceğiz. Halkımızın da doğru karar vereceğine inanıyoruz." şeklinde anlattı.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber