Genç Aday Altun,Kirazlıkçay’a talip!

Genç Aday Altun,Kirazlıkçay’a talip!
2024 Yerel Seçimlerine hızla yaklaşılırken, Çarşamba’nın en büyük mahallelerinden Kirazlıkçay Mahallesi’nde muhtarlık yarışında genç isim DoğuhanAltun’da aday olduğunu açıkladı.

Çarşamba ilçesinin nüfus bakımından en büyük mahallelerinden birisi olan Kirazlıkçay Mahallesi’nde muhtarlık yarışı giderek heyecanlanıyor. Muhtar adaylıklarında hareketliliğin zirve yaptığı Kirazlıkçay Mahallesine aday olduğunu açıklayan genç isim DoğuhanAltun, mahallesinde sorunları çözmek ve mahalle halkına hizmetin gelmesi noktasında baş takipçi olmak için hizmete talip olduğun ifade etti.

Nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahalleler arasında yer alan Kirazlıkçay Mahallesi’nin genç ve sevilen ismi DoğuhanAltun, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Seçimlerde, mahallemiz için kolları sıvadık ve aday olduğumuzu açıklayarak ‘Bismillah’ dedik. Gerçekleştirilecek seçimde mahallemizi sorunlarının çözümü ve gelişmesi noktasında temsil edecek en iyi isim olduğumu düşünerek bu kararı aldım. Mahallemizin taleplerini, eksikliklerini, sorunlarını çok iyi biliyorum. Yıllardır bu mahallenin her kaldırımında yol yürümüş, çocukluğumu bu sokaklarda yaşamış biri olarak göreve talip oldum. Kirazlıkçay Mahallesi sakinlerinin de beni bu yolda yalnız bırakmayacağına inanmaktayım. Mahallemiz çok büyük bir alana yayılmakta. Bu alanın tamamına aynı ve eşit şekilde hizmet sağlanması için gerekli çalışmaları yapacağız ve ilgili kurumlarla sürekli iletişim halinde olarak hizmetin en kısa sürede gelmesi için seferber olacağız. Ben ve aza kadromuz bu işin üstesinden gelebilecek güçte ve inançtadır.” İfadelerini kullandı.

Tek gayesinin mahalleliye ve halka hizmet olduğunu vurgulayan genç esnaf Doğuhan Altun, “Kirazlıkçay Mahallesi’nin önümüzde ki dönemde nasıl gelişebileceğini, mahallemize neler katılabileceğini ve bu mahallenin Çarşamba’nın nasıl en gözde ve en bilindik mahallesi olabileceği üzerine uzun bir dönem çalıştım. Yani projelerimle sahada olacağım. Bu projelerden sizlere önümüzdeki günlerde bahsedeceğim. Hepsi ayrı ayrı mahallenin çehresini değiştirecek, yıldızını parlatacak ve ileriye taşıyacak projelerdir. Mahalle sakinlerimize bunları anlatıp, oylarına talip olacağız.” dedi.

Kirazlıkçay Mahallesi’nin tüm seçmenlerinin oylarına talip olduğunu Genç ve istekli Muhtar Adayı DoğuhanAltun, mahallede altyapı, ulaşım, ısınma ve sosyal olanak gibi birçok alanda proje çalışmaları yaptığını, bu hamlelerle önemli bir ivme yakalanacağını vurguladı.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber