İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

GELMEKTE GELECEK OLAN 

GELMEKTE GELECEK OLAN 

Ligde 2.yarılar çok şiddetli geçer. Ligin alt sıralarında olup ta bunu ciddi anlamda idrak edemeyen takımlar sezon sonunda ne kadar dövünseler kar etmez.
Kısacası eksiğini iyi görüp giderenler kalıcı olacak diğerleri gidici olacaktır.
Bunun sezon bitiminde maddi,teknik,taktik bir yığın izahı olacaktır ama Gelecek olan artık gelmiştir ve yeniden sıfırdan başlamak gerekecektir dağları tırmanmak için .
Çarşambaspor bu perspektiften bakıldığında 3.liğ 2.grupta ligin dibine demir atmış ve son Düzce maçı ile umut halkasına bir halka katarak ilk yarıyı tamamlamıştır.
16 Ocakta başlayacak 2.yarıda eksiğini gediğini kapatmışmıdır an itibarı ile, çünkü sezon sonu öyle olsaydı böyle olsaydılar kifayet etmeyecektir olumsuz bir durumla karşı karşıya kalınırsa.
Başarılı bir kamp dönemi geçirerek İlçemize gelerek çalışmalarına devam eden takımımız göründüğü kadarıyla 1 kaleci 4 oyuncu transferi yaparken 3 oyuncusunu da göndermiştir.
Giden oyuncularımız 11 de yer alan oyuncular gerçeğinden hareketle 1 oyuncu transferi yapılmış gibi gözükmekte.
Oyuncuların kaliteleri ve geçmişlerine girmeden üstün körü bir yaklaşımla yazıyoruz bunları.
Yeterlimidir bu transferler derseniz bizdeki cevabı kesinlikle hayırdır anlayışımız ölçüsünde.
Giden oyuncularımızdan ziyade gitmeyen oyuncularımızın yerine transfer daha doğru bir yaklaşım gibi geliyor bize.
Oguzhan,Mete,Mustafa Dogan kötü oldukları için değil kendi istedikleri için gittiler.Belki Oğuzhan istisna tutulabilir ama iyi bir Oğuzhan futbolu iyi bildiği kanaatindeyim.
Derdimiz takımımızın ligde kalması, bunun içinde 2 yarıya zımba gibi girmemiz gerekmekte. Bu da iyi futbolcularla olur diye bu fikrimizi dillendiriyoruz.
Olayın maddi boyutu ayrı bir muammadır, âmâ gemiyi limana sağ salim yanaştırmak kaptanın görevidir.Fırtına çıkar, Korsanlar saldırı vs vs …..
Kısa ve öz anladığımız kadarıyla 9 şiddetinde bir 2 yarı geliyor ve biz acizane bu transferlerimizin yeterli olmadığı kanaatindeyiz.
Şartlar ne olursa olsun bizim Çarşambaspor sevgimiz şunla bunla bağlı olmadığı için yönetenlerimizin aldığı kararla paralel bir yolda destekleyerek devam edecektir vesselam .
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .
                      

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi