Gelinlikte Trend; Helen

Gelinlikte Trend; Helen
30 yıldır gelinlik ve damatlık satışı yapan Fatih Özovalı, bu senenin trendi olan gelinlik modelinden ve aynı zamanda damatlık ve gelinlik fiyatlarından bahsetti.

img_3145.jpgimg_3137.jpgimg_3143.jpgÇarşamba ilçesinde 30 yıldır gelinlik ve damatlık satışı yapan esnaf Fatih Özovalı, gelin paketleri fiyatlarından ve düğün sezonunun açılmasıyla birlikte işlerinin açıldığını vurguladı.

'Kaliteli bir damatlık veya gelinlik alacağız diyorsanız kullanılan ürünü iyi seçmeniz gerekiyor'
Sadece tek bir gelinlik fiyatının, gelin paketinden daha fazla olduğunu söyleyen ve kaliteli ürün almak için kaliteli malzeme kullanılması konusunda özen gösterilmesi gerektiğini söyleyen esnaf Fatih Özoavlı, "Gelin paketlerimiz oluyor. Damatlık, gelinlik ve gelin aksesuarları hepsi içinde 4 bin TL civarında oluyor. Gelinliği tek aldığınızda 4000 - 5000 civarında satılıyor. Müşteriler önce görünüşüne sonrasında fiyatına bakıyor. Kaliteli bir damatlık veya gelinlik alacağız diyorsanız kullanılan ürünü iyi seçmeniz gerekiyor." dedi.

'En çok tercih ettiği model, 'Helen''
Gelinlerin, içinde kendini rahat hissetmesine ve görünüşüne de bir o kadar özen gösterdiği modeli 'Helen' olarak seçtiğini söyleyen Özovalı, "Gelinlerimizin bu sene en çok tercih ettiği model, 'Helen' model.  Damatlık modellerimiz hep aynı. Spor kesim ve belden oturtmalı olarak. Fiyatlarında da çok fazla iniş çıkış yok." şeklinde konuştu.

'İşlere yetişemiyoruz'
29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanan tam kapanma sonrası iş yerlerine dönüş yapan esnaflar normalleşmenin ardından işlerinin açılmasından memnuniyet duyduğunu belirtirken düğün sezonunun açılmasının da fark göstermesi hakkında Fatih Özovalı şunları söyledi; "17 Mayıs'tan itibaren satışlarda yükselme oldu. Düğün sezonun açılmasıyla birlikte işlere yetişemiyoruz. Bundan dolayı fiyatlarda da yükseliş var ama biz yine de eski fiyatlardan satışa sunuyoruz."

Esnafın büyük çoğunluğu yaz sezonundan ve düğün sezonundan umutlu olduğunu belirtti.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ - Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber