Gelinlikler fiyatıyla da büyülüyor

Gelinlikler fiyatıyla da büyülüyor
Yazın gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Gelinler için düğünün olmazsa olmazlarından biri olan gelinlik fiyatları adeta düğün salonu fiyatıyla yarışıyor.

Neredeyse her genç kızın hayali olan ve birbirinden gösterişli gelinlikler sahiplerini beklerken, gelinlik fiyatları bu yıl fiyatlarıyla da büyüleyecek.

Ortalama bir gelinliğin 20-25 bin TL’den başladığını belirten işletme sahipleri işlemlerine ve modellerine göre gelinlik fiyatlarının değişkenlik gösterdiğini belirttiler. Gelinlik firması yetkilisi Şükran Ertav Erdem, maliyetin gelinlik üzerindeki işçiliğe bağlı değişebileceğini ve artan maliyetlerin kendilerini de doğrudan etkilediğini ifade etti. 2023 düğün sezonunda gelinlik tasarımında göz alıcı yenilikler dikkat çekerken, fiyatları ise evlenecek çiftleri oldukça düşündürüyor.

İşlemine göre fiyat değişiyor

Gelinlik modellerinde genellikle ‘A’ kesim, işlemeli, güpür, taşlı, pul ve payetin tercih edildiğini ifade eden firma yetkilileri, ülke genelinde çoğu kalemde yapılan zamların ardından gelinlik kadar fiyatlarında göz kamaştırdığını belirttiler. Gelinlik satılıcıları, modellerin üzerinde yapılan işlemlere göre değiştiğini belirterek, fiyatların ilerleyen süreçte de artabileceğinin vurgusunu yaptılar.

Gelinlik almak isteyen gelin adayları, genel olarak gelinlik fiyatlarını yüksek bulurken, kendilerine yakıştırdıkları gelinliğin bütçelerini oldukça aştığını belirttiler.

whatsapp-image-2023-07-25-at-15-11-36.jpeg

whatsapp-image-2023-07-25-at-15-11-37.jpeg

HABER: EMİNE TEMİZ YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber