Geleneksel güreş, mest etti

Geleneksel güreş, mest etti
Ayvacık ilçesi Sahil Mahallesi’nde Şehit Hakan Altıkatoğlu adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen güreş turnuvasının bu sene 6.’sıgerçekleştirildi


gures6.jpg
1998 yılında Tatvan’da vatani görevini yaparken şehit düşen Hakan Altıkatoğlu için her yıl geleneksel güreş turnuvası düzenleniyor. Şehit Hakan Altıkatoğlu anısına 6. kez düzenlenen güreş turnuvası büyük ilgi gördü. Birçok sporcunun katıldığı turnuvada güreşçiler kıran kırana mücadele etti.
gures1.jpg
Müsabakalara ilginin çok olduğunu ve duygulu anlar yaşadığını söyleyen şehit babası Mustafa Altıkatoğlu, ata sporu güreşin mahallelerinde her yıl gerçekleştirme gayreti içinde olduklarını belirterek, Şehit Hakan Altıkatoğlu’nun güreş sporu alanında birçok ödüllerinin olduğunu, ellerinden geldiği imkanlar dahilinde güreş faaliyetini sürdürmeyi arzuladığını ifade etti. Milli Güreşçi Hakan Donbay, STK temsilcileri ve çok sayıda mahallelinin katıldığı etkinlikte, katılımcılar, güreş müsabakalarını heyecanla izledi.
gures8.jpg
Yapılan güreş ağalığı seçiminde rakipsiz şekilde güreş ağası olan Mehmet Kaya, güreş etkinliğinde mücadele eden gençlere teşekkür ederek, mahalle halkının her türlü taleplerinde yanlarında olduklarını ifade etti.
gures9.jpg
6. Geleneksel Şehit Hakan Altıkatoğlu Anısına düzenlenen Güreş Etkinliği, ödül töreninin ardından son buldu.
gures14.jpggures11.jpggures12.jpg
HABER: EMİNE TEMIZ YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber