Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

GELECEKTE Kİ SİYASET GENÇLERİN OLACAK

GELECEKTE Kİ SİYASET GENÇLERİN OLACAK

 

Evet siyaset yavaş yavaş kızışıyor. Bu arenanın sanırım gelecekte ki yıldızları da sanırım GENÇLER olacak gibi görünüyor. Bunu nereden çıkarttın derseniz!?.

Hafta sonunda Trabzon’ da AK Partinin Gelenekselleştirdiği GENÇLİK ŞÖLENİ vardı.

Ama onun öncesinde MHP Samsun İl kongresi oldu.

İl kongresi öncesi ve esnasında MHP’nin yeni İl Başkanı seçilen Şaban kılıç GENÇLERİ OCAĞA sokacağız demişti.

İşin gerçek yönüne bakmak gerekirse il kongresi öncesinde Şaban Kılıç’ın seçileceği hele de zorda olsa seçileceği kesindi. Çünkü Çarşambada delegenin yarısından fazlası ŞABAN KILIÇ demişti. Bunda kimlerin payı var o bizde kalsın.

Şaban Kılıç’ a gelecek olursak; Çarşamba İlçe Teşkilatını ziyaret edip destek istediğinde Kılıç’ın söylemlerini çok samimi bulmamıştım. Tam bir siyasetçi ve eğitimci idi ama bana göre çok güvenilir söylemler değildi.

Bir an unutmuşum.

Siyaset GÜZEL YALAN SÖYLEME SANATI olduğunu.

Ama Kılıç inada tekrarlamış.

Kongrede ve sonrasında aynı cümleleri tekrarlamış.

Unutulan, kapıları kilitli duran ÜLKÜ OCAKLARINI GENÇLERLE DOLDURACAĞIM. LİSELERE GİRECEĞİZ, ÜNİVERSİTELERE GİRECEĞİZ VE artık Ülkücülüğü ocağı gençlere anlatacağız demişti.

Hafta sonunda AK Partinin 11. Geleneksel Gençlik Şöleni vardı.

Ben AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Caner Göktepe ile çok sohbet etmem ama iyi bir genç.

Az kirli sakalı olmasa. Genç adamda sakal olmuyor. Hep bunu düşünmüştüm.

Ama Trabzon Avni Aker Stadında onun ve özellikle Çarşamba eski Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçiçek ve mevcut Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan’ın müthiş çalışmaları tüm Stadı adeta gözleri üzerine çevrilmesine neden oldu.

Çünkü anonslarda Samsun denildiğinde anında stadın kale arkası denilen bölümde ki tüm bölüm ayağa kalkıp haykırması, alkış tutması ve buna inat Trabzon’lu Genç hiç yok denecek kadar olması dikkatlerden kaçamazken stadyumda herkes Trabzon’u Samsun kurtardı cümlelerinin dökülmesine neden oldu.

AK Partinin 11. Geleneksel Şöleni ve MHP İl Başkanı Şaban Kılıç’ın bu söylemlerini bir araya getirince, kim daha çok genci partisine toplayabilirse inanın gelecek seçimlerin en karlı ve en güçlü siyasi partisi olacaktır.

Demedi demeyin.

AK Partinin Samsunlu Gençleri kendini kanıtladı.

MHP de şimdi gözler İl Başkanı Seçilen Şaban Kılıç’ a çevrildi. Bakalım o nasıl gençleri toplayıp ocağa sokacak merak ediyorum. Bildiğim bir doğru var.

O da gençler şimdilik AK Partili. Gelecekte Gençler Ocağa mı girer, tribüne mi çıkar ne olur bilmiyorum. Ama bildiğim GELECEKTE Kİ SİYASET GENÇLERİN OLACAK DİYORUM…

Ne dersiniz?

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi