Gelecek nesiller için çalışmalıyız

Gelecek nesiller için çalışmalıyız
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İlkadım ilçe teşkilatı üyelerine, "Gümbür gümbür toplantılar yapıp, seçimlere hazırlanın. Bugün için değil, gelecek nesiller için çok çalışmalıyız" diye seslendi

 

AK Parti İlkadım İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ülkenin siyasi tarihi açısından AK Parti'nin bir milat olduğunu söyledi. Teşkilat mensuplarına 'Gümbür gümbür toplantılar yapın' diye seslenen Demir, gelecek nesiller için çalışılması gerektiğini söyledi. 
 
AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Demir, AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen icraatları anlattı. AK Parti iktidarının Türkiye siyasi tarihi açısından bir milat olduğunu aktaran Demir, "Hayallerin ötesinde hizmetler yaptık. Bu yol aşkla, sevda ile yola çıktık. Bu sevda bu aşk memleket sevdasıdır. Artık Türkiye’nin tıkanan yolları açıldı, aydınlandı. Yıllardır çözülemeyen sorunların istenildiğinde çözülebildiğini milletimiz gördü. Artık sorun yaşayan her kesime, ihmal edilmiş her konuya yetişmeye çalışan çözüm üreten bir iktidar var. Bunun temelinde de siz parti mensuplarımız var" dedi. 
 
Teşkilat çalışmalarının önemine değinen Demir, "Teşkilat için her seçim bir imtihandır. Heyecanlı, gümbür gümbür toplantılar yapıp seçimlere hazırlanmalıyız. Bunu da bugün için değil gelecek nesiller için yapmalıyız. Hep birlikte çalışıp, başarıdan başarıya imza atacağız. AK Parti hizmetin partisidir. Önümüzde yerel yönetimler seçimleri, cumhurbaşkanlığı seçimi ve daha sonra ise milletvekilliği seçimleri var. Ülke olarak yoğun bir sürece giriliyor. Buna hazırlıklı olmalıyız. Bu konuda siz teşkilat üyelerimize büyük sorumluluk düşüyor. Mahalle başkanlarından, üyelere, gençlik kollarından kadın kollarına herkes bu davanın devamı için gece gündüz demeden çalışmalı. Üye sayımızı arttırmalı, teşkilatlarımızı eğitmeli ve daha disiplinli olmaya gayret etmeliyiz. Bu sayede Türkiye 2023 hedefine daha emin adımlarla ilerleyecektir" diye konuştu.
 
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise, yerel seçimlere yaklaşık 1 yıl kaldığını belirterek, "Bu süreçte iyi çalışmalıyız. Hedefimizde İlkadım Belediyesi'ni tekrar AK Partili yapmak var. İlkadımlıları iktidar partisinin hizmetleriyle buluşturmalıyız. Bunun için sizlere çok iş düşüyor. Çalmadık kapı, gitmedik işyeri bırakmayalım. Hedefimize ulaşmak için geceli gündüzlü programlar yapalım. Sonunda kazanan AK Parti ve İlkadım olmalı" dedi. 
Haber- Foto: Ayhan Gonca
ilkadim-teskilat-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir