GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI YETİŞİYOR
Canik Millet Bahçesinde düzenlenen şampiyonada Salıpazarı Belediyesi sporcuları damga vurdu.

Samsun Boks Şampiyonası alt ve üst minikler kategorisinde Salıpazarı Belediyesi destekleriyle ringe çıkan sporcular başarıları ile gururlandılar.

 Canik Millet Bahçesinde yapılan müsabakalarda alt minikler kategorisinde: Berra Duman İl Birincisi olurken, Sevilay Aydın ve Serra Naz Ay İl İkincisi oldu.Samsun Boks Şampiyonası üst minikler kategorisinde ise Salıpazarı Belediyesi destekleriyle ringe çıkan Eylül Betül Şahinal Samsun Şampiyonu oldu.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, şampiyonada gösterdikleri başarılardan dolayı minik sporculara, antrenörlerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Akgül, “10 öncesine kadar ilçemizde futboldan başka spor dalları gündemde yokken bugün ise masa tenisinden, güreşe, bokstan basketbola, hentboldan voleybola, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarına sporun her alanında geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz.

Toz toprak ve çamurlu sahalardan UEFA standartlarında suni çim saha, kapalı spor salonları ve tenis kortlarımız ile çocuklarımız ve gençlerimize daha iyi imkânlar sunarak onların başarılarına katkı sağlamak ve bununda meyvelerini görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak yaz futbol okullarımız ile BESYO ve Pomem kurslarımız da düzenli olarak devam ediyor. Spor ve sporcularımıza verdiğimiz destek dün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.

gelecegin-sampiyonlari-yetisiyor-(1).jpg

gelecegin-sampiyonlari-yetisiyor-(2).jpg

gelecegin-sampiyonlari-yetisiyor-(4).jpg

 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber