Gece Yolcuları Grubu Çarşamba'yı Salladı

Gece Yolcuları Grubu Çarşambayı Salladı
Ünlü grup Gece Yolcuları 03 Mayıs Cumartesi günü akşam saat 21.00'da Çarşamba da sevenleriyle buluştu.

Çarşamba'da vereceği konser için ilçeye gelen Gece Yolcularına ilk sürpriz kuruluşlarının yıl dönümü olması nedeni ile Özakkaya Cafe Restaurant sahibi Esat ve Erhan Akkaya tarafından yıldönümü pastası hediye edildi. Pastalarını teşekkür ederek teslim alan Gece Yolcuları grubu pastada ki mumları üfledikten sonra sahneye çıktılar.

Çarşamba' da 3-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri Çarşamba 2. Kitap Fuarı çerçevesinde sevilen grup Gece Yolcuları konser verdi. Katılımın büyük olduğu konser Çarşamba Abdullah Paşa Meydanında gerçekleşti. Konsere Gece Yolcuları grubu bir saatlik gecikmeyle çıktı.  Art arda sevilen şarkılarını seslendiren gruba Çarşamba halkı coşkuyla eşlik etti. 

Sevilen grup kurucuları Edis İlhan (vokal), Uğur Arslantürkoğlu (gitar/back vokal), Semih Keçeci (bas gitar), Umut Yıldız (lead gitar) ve Volkan F. Yılmaz (davul) olmak üzere 5 kişiden oluşuyor.  Unut Beni, Neden, Meyhaneler Sen, Değer mi?, Seninle Bir Dakika, Hüzün, Ölümde Var gibi bir çok sevilen şarkılarını seslendiren Gece Yolcuları grubu bunların yanı sıra unutulmayan şarkılardan da seslendirdi. Çarşamba halkının müziklere hiç durmaksızın eşlik etmelerinden duydukları memnuniyeti sık sık sahnede belirten Gece Yolcuları grubu, Çarşambaya Sen Gidince adlı eğlenceli şarkısıyla veda etti.

 Konser olaysız  bir şekilde son buldu.

Gecenin sonunda ise memnuniyetlerini bir kez daha sosyal medya üzerinden belirten Gece Yolcuları grubu, " Güzel Çarşamba!!! Size doyamadık..O kadar harikaydınız ki...Bu arada 10.yıl jestiniz ve konserdeki müthiş enerjiniz çok teşekkürler.." ifadelerini kullandı.

Haber: Sema Nur KOÇAKER

konser-(6).jpgkonser-(2).jpgkonser-(3).jpgkonser-(5).jpgkonser-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber