"GECE MUHTEŞEMDİ"

"GECE MUHTEŞEMDİ"
Çarşamba'da sevilen oyuncuları Faruk Sofuoğlu ile Deniz Oral "80'ler 90'lar sevilen Hatıralar" adlı Müzikli Gösteri ile Cemil şensoy Kültür Merkezinde kalabalık izleyicilere neşe ve mutluluk dolu bir gece yaşattılar.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Çarşamba Belediyesi Kültür-Sanat Konsepti ile Düzenlenen Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleşen "Seksenler ve Doksanlar" dizilerinin sevilen oyuncuları Faruk Sofuoğlu ile Deniz Oral "80'ler 90'lar sevilen Hatıralar" adlı Müzikli Gösteride Çarşamba İzleyicisi ile buluştu. Kültür merkezinde izleyicilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen gece görülmeye değerdi.

whatsapp-image-2023-12-06-at-12-33-45.jpeg

1.jpg

Çarşamba ilçesinin kültürel anlamda iyi bir ilçe konumuna ulaştığına işaret eden Seksenler dizisinin Sevilen Oyuncusu Faruk Sofuoğlu, "Çarşamba'ya ikinci gelişim. ilk ziyaretimiz 2022 yılında "Hayat Kime Güzel" adlı komedi oyunumuzla olmuştu. Belediye Başkanı Halit Doğan bizi davet etmişti. İlk defa gelmiştik ve oynadığımız salonun eski bir Saray Sineması olduğunu öğrendik. Sonrasında Cemil Şensoy adına bir kültür merkezi olduğunu öğrenince çok mutlu olduk. Çarşamba kültürel anlamda ileri bir yer." Diye konuştu.

whatsapp-image-2023-12-06-at-12-33-46.jpeg

"Hep beraber eğleneceğiz!"
Daha güzel Kültür merkezlerinin yapılmasının gerekliliğine de işaret eden Faruk Sofuoğlu, "Umarım ilerleyen zamanlarda daha güzel kültür merkezleri yapılır, çünkü burada kültür ve sanata yoğun bir ilgi var. Temennim, bu ilginin daha da artmasıdır. Bu akşam Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde "80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar" adlı oyunumuzu sergileyeceğiz. Hep beraber eğleneceğiz!" şeklinde konuştu.
"80'ler 90'lar sevilen Hatıralar" i anlatan anılar ve yaşanmışlıkları yarı tiyatral gösteri yarı o günün müzikleri ile harmanlayarak izleyicilerle buluşan ikili gecenin sonunda tüm izleyicileri ayakta şarkılar söyleyerek tamamlarken gecenin sonunda belediye başkanı Halit Doğan adına Başkan Yardımcıları tarafından palekt ve çeşitli hediyeler verildikten sonra çekilen fotoğrafla gece son buldu.

whatsapp-image-2023-12-06-at-12-33-46-1.jpeg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber