Gaziantepspor geçen sezonu arıyor

Gaziantepspor geçen sezonu arıyor
Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon ilk 7 maçta topladığı 9 puanla 9. sırada yer alan Gaziantepspor, bu sezon ise 10 puanla 11. sırada tamamladı.

Teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Gaziantepspor, 2015-2016 sezonunun ilk 7 haftasını 11. sırada tamamladı. Geçen sezon Okan Buruk yönetiminde ilk 7 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 9 puan toplayan kırmızı-siyahlı ekip, geçen sezon ligin 7. haftasında ise 9 sırada yer almıştı. Geçen seneye göre mücadele anlamında taraftarı tatmin etmeyen Gaziantepspor'un, gol yollarında ise etkisiz olması dikkat çekiyor. Gaziantep ekibi Okan Buruk döneminde 7 haftada 11 gol atarken, kalesinde 12 gol görmüştü. Mutlu Topçu yönetimindeki Gaziantepspor ise bu sezon 5 gol atarken, 10 gol yedi.

MUHAMMET YİNE İDDİALI
İlk 7 haftada, aynı periyotta geçen sezon attığı gol sayısına ulaşan Muhammet Demir, hücum hattının en etkili ismi olarak dikkat çekti. 2014-2015 sezonunda da takımın ilk 7 haftasında gol yükünü çeken Muhammet Demir, 4 golle takımı sırtlayan isim olmuştu. Muhammet Demir bu yılın ilk 7 haftasında da attığı 4 golle, gol krallığında iddialı durumda yer aldı. Geçen yılı toplamda 8 gol, 2 asistle tamamlayan Muhammet Demir, bu sezon ise hedefinin 15 gol olduğunu kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor