Gazetemize ‘10 Ocak’ ziyaretleri

Gazetemize ‘10 Ocak’ ziyaretleri
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, ilçenin günlük yayınlanan tek yerel gazetesine gün boyu ziyaretler gerçekleştirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Haber Expres Gazetesi’ne ziyaretlerde bulunuldu. Gazetemize yapılan ziyaretlerde, misafirlerce Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutlu olması temennisinde bulunulurken bir süre fikir alışverişi yapıldı.

Gazetemize ziyarette bulunan Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi Mehmet Köse ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı eski yönetim kurulu üyesi Ali Doğan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. Ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu aktaran İmtiyaz Sahibi Şeker, şükranlarını sundu. Ziyarette bir süre karşılıklı yapılan bilgi alışverişi ve sohbet sonrası Köse ve Doğan, başarı dileklerinde bulundular.

Yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ziyarette bulunan Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay’da, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yönetim kadrosunun önemli gününü tebrik etti. Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı ziyaretinde gazetecilik mesleğinin önemine değinen İlçe Jandarma Komutanı Akçay, bir süre yaptığı sohbet sonrası hediye takdiminde bulunarak ziyaretini tamamladı.

Gazetemizi unutmayarak ziyarette bulunan bir başka isim ise Adalet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Havva Öztürk oldu. Gazete ofisimize ziyarette bulunan İlçe Başkanı Öztürk, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek, ilçede ki görevlerinde başarı temennisinde bulundu. Ziyaretleri dolayısıyla büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, İlçe Başkanı Havva Öztürk’e, gazeteci mesleğinde önemli değer taşıyan bir günde yapılan ziyaretin çokça sevindirdiğini aktardı. Öztürk, hediye takdiminin ardından gazete ofisinden ayrıldı.

HABER: Nurhan GÜZEL – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber