Gazeteciler yol arkadaşımız

Gazeteciler yol arkadaşımız
Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Osman Genç, "Gazeteciler bizim yol arkadaşımız. Şehrimizi daha ileriye taşıma noktasında basınımıza da önemli görevler düşmektedir" dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı. Genç, gazetecilik mesleğinin halkı aydınlatma, haberdar etme, toplum yararına hizmet etme ve kamu yararı taşıyan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma amacı taşıdığını belirterek,  "Basın halkımızla aramızdaki en önemli köprüdür. Gazeteciler bizim yol arkadaşımız" dedi.

BASIN, YÖN GÖSTERİCİ

Gazetecilerin yorum ve görüşlerinin çalışmalarına yön verdiğini ve önemli yararlar sağladığını ifade eden Genç, "Gazetecilik mesleğinin demokrasinin, fikir özgürlüğünün ve insan haklarının gelişmesinde çok büyük payı bulunuyor. Onların eleştiri ve önerilerini önemsiyor, çalışmalarımız için yol gösterici olduğuna inanıyoruz. Tarihin her döneminde halkın gözü, kulağı ve sesi olmayı amaç edinen, önemli bir misyonu yerine getiren gazetecilerin daha iyi koşullarda mesleklerini icra edebilmesi en büyük dileğimizdir" açıklamasını yaptı.

EL ELE 2023'E

Basının, bulunduğu şehrin daha ileriye gitmesinde de önemli etken olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Bizler şehrimizi daha ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah tüm şehir olarak, basınımızla da el ele vererek şehrimizi önce 2023'e, ardından 2071'e birlikte taşıyacağız, hep beraber Samsun için koşacağız. Bu duygular eşliğinde mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan, ilkeli, sorumlu gazetecilik anlayışı içinde hareket eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir